Fira Alla hjärtans dag i Leksand Dalarna

LÅT KÄRLEKEN SPIRA HOS OSS
Letar du en fin överraskning inför Alla hjärtans dag den 14 februari? Unna er tid tillsammans i stämningsfull miljö. Här hittar du förmånliga paketerbjudanden med allt som behövs för en romantisk upplevelse. Njut av god mat, bubblande dryck och varandras sällskap i Leksand, Dalarna.

Kurbits

Bo mysigt på hotell

ALLA HJÄRTANS DAG PÅ KORSTÄPPANS HERRGÅRD

På Korstäppans herrgård kan ni njuta av en mysig hotell-vistelse med tidlöst romantiska inslag i form av vackra blommor, choklad, mousserande. I restaurangen väntar en omsorgsfullt tillagad Alla hjärtans dag-middag. Övernatta i något av de unikt inredda rummen, och inled nästa dag med en lyxig hotellfrukost i lugn och ro.

BOKA BOENDEPAKET PÅ KORSTÄPPAN

Stugmys

Bo i stuga bara ni två

ALLA HJÄRTANS DAG PÅ LEKSAND STRAND

På Leksand Strand kan vi erbjuda en lyxig övernattning i någon av stugorna i Tallbacken 2. Bada bastu och koppla av helt och hållet; avresestädning ingår i paketet. Överraska din hjärtevän och boka paketet idag på Leksand Strand.
Glad alla hjärtans!

BOKA STUGA PÅ LEKSAND STRAND

Paket & erbjudanden

Leksand Strand

Weekend

Fr. 2 995 kr

Fira med tårta & smårätter

Siljans Konditori

Fira kärleken med hjärtdekorerade bakverk som ni kan festa på i skenet från brasan på Siljans Konditori, eller ta med hem till stugan eller hotellrummet.

LÄS MER

Korstäppan

Njut av läckra smårätter och skåla i bubbel. På Korstäppans restaurang tillagas rätter med inspiration från världens alla hörn. Glöm inte att boka bord på Korstäppans Herrgård.

LÄS MER
sv Swedish
X