Höstlov i Leksand
Dalarna

VECKA 44
Under höstlovet kan du ta tillfället i akt och uppleva Siljansbygden i sprakande höstfärger. Höstlovet i Leksand bjuder bland annat på spännande hockey i Tegera Arena, mysigt cafébesök på Siljans konditori, fängslande filmupplevelser i biomörkret på Visir-biografen och premiär på Shrek – the musical i Sveasalen .

Granberget har öppnat

Granbergets skidanläggning håller öppet lördagar och söndagar 10-16 fram till jullovet. På toppen finns 1 km välpreparerade längdspår.

Hockey i Tegera Arena

Upplev hockey som den ska upplevas - live! Följ SHL och SDHL-matcherna i Tegera Arena.

Vinterbio

Mys och kura i jullovsmörkret framför en bra film på anrika femtiotalsbiografen Visir Bio.

Jullov i Leksand

23 DEC - 9 JAN | Fira jullovet i Leksand med mindre jäkt och mera mys. Vi har prisvärda weekends, veckor och hockeypaket.

Paket & erbjudanden

Rysligt bra erbjudanden på våra stugor.

Leksand Strand

Hockeypaket 21/22

Fr. 495 kr/pers

Höstlovsprogram

Se vad som händer i Leksand under höstlovet

Höstaktiviteter för kropp & själ i hjärtat av Dalarna

Passa på att röra på dig i någon av Leksands alla sporthallar. Boka tid i paddel- eller tennishallen. Simma några längder i simhallen och avsluta i relaxens bubbelpool. Eller ta en uppfriskande höstpromenad längs med strandpromenaden som sträcker sig från kajen i Leksand ända bort till Leksand Strands stugbyar.

Leksand Strand har du även möjlighet att låna cykel. Susa fram längs någon av Siljansområdets alla vandrings- och cykelleder och upptäck Siljansbygden från sadeln. Höstlovet är även ett perfekt tillfälle att i lugn och ro besöka Leksands-Norets mysiga butiker.

sv Swedish
X