Höstlov i Leksand, Dalarna

Under höstlovet kan du ta tillfället i akt och uppleva Siljansbygden i sprakande höstfärger. Höstlovsveckan i Leksand bjuder på spännande hockey på Tegera Arena, gemytliga restaurang- och cafébesök på Korstäppan och Siljans konditori, och fängslande filmupplevelser i biomörkret på Visir-biografen bland andra aktiviteter.

Kurbits

Höstaktiviteter för kropp & själ i hjärtat av Dalarna

Passa på att röra på dig i någon av Leksands alla sporthallar. Boka tid i paddel- eller tennishallen. Simma några längder i simhallen och avsluta i relaxens bubbelpool. Eller ta en uppfriskande höstpromenad längs med Strandpromenaden som sträcker sig från kajen i Leksand ända bort till Leksand Strands stugbyar.

Leksand Strand och Korstäppans Herrgård har du även möjlighet att låna cykel. Susa fram längs någon av Siljansområdets alla vandrings- och cykelleder och upptäck Siljansbygden från sadeln. Höstlovet är även ett perfekt tillfälle att i lugn och ro besöka Leksands-Norets mysiga butiker.


 Pumpatårta Siljans Konditori

Rysliga halloween-bakverk hos Siljans Konditori

Ta med familjen till Siljan på en läskig halloween-fika och smaka på marängspöken, spindelklädda marsipantårtor och pumpabakelser. Kika på aktuella erbjudanden från Siljans Konditori.


Hockeypaket

Upplev hockeyspänning på ett kokande Tegera Arena

Har du tur spelar Leksand hemmamatch under höstlovsveckan och du och ditt sällskap har chans att njuta av god mat och dryck i någon av arenans restauranger innan ni tar plats på läktaren för att uppleva äkta hockeydramatik live på Dalarnas finaste arena. Se kommande hockeymenyer på Tegera Arena och säkra din plats.


Visir Bio Leksand

Höstlovsbio på Visir i Leksand

Kliv in i den charmiga miljön och kura ihop dig i biomörkret på 50-talspärlan Visir i Leksand. Här visas varje höstlov ett fullspäckat bioprogram som täcker alla genrer. Biografen har ingen platsbokning, så det är först till kvarn som gäller.

Mat & dryck

Siljans Konditori

Bageri, konditori, servering och galleri. Frukost, lunch, fika och söndagsbrunch.

LÄS MER

Tegera Arena

Lunch vardagar 11.00-14.00 samt hockeymenyer matchdagar från 2 timmar innan nedsläpp.

LÄS MER

Korstäppan

Frukost alla dagar och middag ons-lör 18-21. Serverar smårätter på råvaror i säsong.

LÄS MER

Kalender

SE VAD SOM HÄNDER UNDER HÖSTLOVET

  • 26 okt

    Höstlov

    Måndag (slutar söndag den 1 november)
    Leksand Strand
sv Swedish
X