Jobba på Leksand Resort

VI SÖKER FLER HÄRLIGA KOLLEGOR

Medarbetare berättar

Träffa några av våra härliga kollegor på Leksand Resort

victor_250x300 Victor Liljeholm, 20 år
Leksand Sommarland (1 säsong)
Instruktör åkattraktioner

”Tveklöst sommarens häftigaste jobb, det blev en upplevelse även för mig som anställd”

Hur upplevde du arbetet?  Det här jobbet var något helt nytt för mig. Ett arbete där man utmanar sig själv. En extra bonus som gjorde att jag njöt lite extra var att jag själv fick nyttja aktiviteterna för att inspirera gästerna. En grym sommar helt enkelt!

Hur var stämningen & kamratskapen? – Det var inspirerande att få arbeta med att bygga vidare på gästernas förväntningar och göra deras upplevelse här hos oss till något alldeles extra. Kollegorna bidrog dessutom till att arbetet blev ännu roligare eftersom samarbetet var så bra.

Vad har du tagit med dig för erfarenheter? – Säkerhetsutbildningen inför arbetet gav mycket ny och användbar kunskap. Hur man kommunicerar med kroppsspråket och hur man bäst bemöter gästen.


vendela_250x300 Vendela Karlsson, 19 år
Leksand Sommarland (2 säsonger)
Entrévärd och butiksbiträde

”Jag har arbetat med vänner, inte ”kollegor” under sommaren, det har verkligen bidragit till att arbetet har blivit roligare”

Hur upplevde du arbetet? – Det var roligt att få lite klurigare frågor från gästerna. Jag gillar utmaningar och att snabbt finna lösningar då nya situationer dyker upp. Den stora variationen i gästströmmen gör att ingen dag är den andra lik.

Hur var stämningen & kamratskapen? – Det var en mycket positiv stämning från alla håll. Glada besökare som ska ha en dag fylld av glädje och det är väldigt roligt att få vara en del av den. Sedan är det förstås roligt att få arbeta med kompisar och inte ”kollegor”. Vi har ett bra samarbete och hjälper varandra får att arbetet ska gå lättare.

Vad har du tagit med dig för erfarenheter? – Hur det är att arbeta med människor och service. Jag har även fått bra erfarenhet av att hantera stressiga situationer. Något det visade sig att jag tycker är en rolig utmaning.


ali_250x300 Ali Haidari, 21 år
Leksand Strand (4 säsonger)
Köket i Strand restaurang

”Att få möjlighet att arbeta på olika stationer och variera arbetsuppgifterna har varit roligt och gjort att jag har kommit tillbaka”

Hur upplevde du arbetet? – Jag är glad och tacksam över att ha fått lärt mig många varierande saker. Vi hjälps åt i teamet vilket är den bästa skolan. Under åren har jag fått prova flera andra arbetsuppgifter, vilket varit utvecklande och kul.
Hur var stämningen & kamratskapen? – Varje säsong har jag upplevt att vi haft ett riktigt bra gäng där alla varit glada över att vara här, och där alla haft inställningen att vi hjälps åt. Jag har fått många nya vänner både under och efter arbetstid.
Vad har du tagit med dig för erfarenheter? – Hur man tillagar god modern svensk husmanskost.


filip_250x300 Filip Österlund, 25 år
Leksand Sommarland (9 säsonger)
Instruktör åkattraktioner

”Kombinationen av en glad och rolig miljö tillsammans med kollegorna har gjort att jag kommit tillbaka i 9 säsonger”

Hur upplevde du arbetet? – Det har varit en stor variation som gjort arbetet riktigt roligt. Att få arbeta med människor hela dagarna är något jag verkligen trivs med samt att få vara med och skapa en glad stämning i gruppen. Alla personalaktiviteter som genomförs utanför jobbet är ett stort plus i anställningen!

Hur var stämningen & kamratskapen? – Jag fick en nära kontakt med kollegorna vilket skapade en otroligt bra teamkänsla. Jag har träffat många nya vänner och efter sommaren åkte jag och några kollegor iväg för att bestiga Kebnekaise. Arbetet skapar möjligheter för att träffa likasinnade personer.

Vad tar du med dig för känsla? – Avslappnat, kul och inspirerande. Det handlar om att skapa upplevelser för gäster och kollegorna. Alla vill ha kul!


sv Swedish
X