Julbord med rätta stämningen

Julbord, catering & julkasse

GOD JULMAT I LEKSAND
Samlas kring ett julbord i Leksand i hjärtat av Dalarna. Njut av ett traditionellt julbord i stämningsfull herrgårdsmiljö med möjlighet till övernattning, eller ett julbord på Tegera Arena i anslutning till en upplivande hockeymatch. Beställ catering till företagets julfest och få omsorgsfullt komponerade julmenyer från Mat vid Siljan. Eller beställ en matkasse med julmat och frigör tid och energi till att umgås.

Julbord på Korstäppans Herrgård

Levande ljus i smidda herrgårdskronor, rykande glögg och ett dignande julbord. På Korstäppan serveras ett traditionellt svenskt julbord med hemlagade delikatesser såväl som kockens egna favoriter tillagade på fina råvaror. Upplev julens smaker i mysig herrgårdsmiljö.

BOKA JULBORD

Julbord på Tegera Arena

I samband med en av Leksands IF:s hemmamatcher i december dukar vi upp Mat vid Siljans årliga julbord på Tegera Arena. Njut av lokala delikatesser från bland andra Siljans Lax och Siljans Chark tillsammans med våra egna julfavoriter. Hugg in på dessertbord med ost, frukt, godis och kaffe. Under tiden kommer dessutom en profil från Leksands IF intervjuas på plats i restaurangen.

BOKA JULBORD

Julcatering från Mat vid Siljan

Bjud kollegorna på julbord på kontoret, herrgården eller i lokal på Tegera Arena. Ställ till med årets julfest eller samla vänner och familj till julmys i stugan. Välj och beställ en cateringmeny från Mat vid Siljan så har du julmaten fixad för en lyckad tillställning. Rätterna är tillagade med stor omsorg på noga utvalda råvaror.

BESTÄLL JULCATERING

Julmenyer till festen

Julbordspaket

PÅ KORSTÄPPANS HERRGÅRD ELLER LEKSAND STRAND
Få en försmak av julen och en välgörande get-away; boka något av våra julbordspaket med övernattning. Upplev klassisk julstämning på Korstäppans herrgård, och passa på att stanna en natt för att njuta av atmosfären lite längre. Välj mellan övernattning på herrgården med en riktigt god hotellfrukost och mysigt boende i stuga för upp till 10 personer på Leksand Strand.

BOKA JULBORDSPAKET

sv Swedish
X