Kreativa möteslokaler

FÖR SMÅ & STORA GRUPPER

Konferenslokaler

Leksand Resort erbjuder konferensmöjligheter i traditionella, kreativa och unika miljöer, året runt. Allt från små mötesrum för det mindre sällskapet till större lokaler eller vårt stora eventtält för upp till 500 personer. Här finns även möjlighet att ha företagsdagar, utomhusmässor och mycket annat.

Bäverhyddan

Inne i nöjesparken Sommarland finns Bäverhyddan, en rejäl timmerstuga med plats för upp till 150 personer. Här finns en konferensdel och en restaurangdel.
Pris: 1800 kr/dag


Stora eventtältet

På Leksand Strand ligger vårt enorma eventtält som står uppställt under perioden juni-augusti. Det är vackert beläget vid Siljans strand och kan med sina 400 m2 ta upp till 500 personer. Här har ni tillgång till en scen med all teknisk utrustning ni behöver.
Pris: 5000 kr/dag


Ester & Margareta

På Korstäppans Herrgård som ligger ett stenkast från Leksand Strand och Leksand Sommarland finns två konferenslokaler med plats för upp till 60 personer i biosittning. Den ena lokalen, Ester, är belägen i huvudbyggnaden, och den andra lokalen, Margareta, är belägen i ena flygelbyggnaden. Här finns även ett styrelserum med plats för max 10 personer.
Pris (Ester/Margareta): 1400 kr/dag  Pris (Styrelsedag): 800 kr/dag


Tegera Arena

Vi jobbar även ihop med Tegera Arena om ännu större lokaler skulle behövas. Här finns gott om konferenslokaler, restauranger och även möjlighet att duka upp för sittning på isen. Kontakta oss så berättar vi mer: 0247-138 00 eller bokning@leksandresort.se

sv Swedish
X