Matupplevelser utöver det vanliga

STÄLLER HÖGA KRAV PÅ KVALITET

Mat & dryck

Leksand Resorts matbolag Mat vid Siljan serverar mat som har tillagats med både själ och hjärta. För oss är det viktigt att tänka på både kvalitet och miljön, att i största möjliga utsträckning arbeta med lokala matproducenter är därmed ett givet val. Så långt det är möjligt lagas maten med råvaror som är närodlade och ekologiska. Drycken har också en central roll i matupplevelsen. Vår personal lägger ner ett stort engagemang i att hitta det bästa dryckesvalet till våra specialkomponerade menyer. Allt för att erbjuda dig kulinariska upplevelser utöver det vanliga!


Råvaror valda med omsorg

Att leverera en matupplevelse utöver det vanliga kräver råvaror valda med stor omsorg. Vi på Mat vid Siljan samarbetar bara med dom bästa. I våra menyer hittar du bland annat charkuterier från Siljans Chark (29-faldig medaljör i Chark-SM), lax och skaldjur från Siljans Lax och HH Fiskdelikatesser, praliner från Labys Choklad (SM-guld i Choklad-SM) och ostar från Hansjö Mejeri. Och vi är ständigt på jakt efter nya intressanta matproducenter.

Vi har även ett bageri och konditori, Siljans Konditori, som levererar nybakat bröd och bakverk till våra event.


Trygghet för våra kunder

Våra kockar har bred erfarenhet av allt från rustik husmanskost till mer exklusiva avsmakningsmenyer där allt är tillrett och förberett intill det yttersta. Men även storkök där mat ska levereras till tusentals gäster. All denna kunskap och erfarenhet finns så att du som kund kan känna dig trygg i att du serveras mat av bästa kvalitet.


Våra restauranger

Inom matbolaget finns Restaurang Bäverhyddan (Leksand Sommarland) med ca 150 sittplatser, Korstäppans restaurang med en kapacitet på upp till 80 personer, Strand Restaurang med 25+35 sittplatser, samt eventtältet sommartid där vi serverar bufféer för upp till 500 personer. På Tegera Arena har vi även flertalet restauranger för större sällskap. Fråga oss så berättar vi mer.

sv Swedish
X