Somriga smårätter

I restaurang Korstäppan serverar vi smårätter, detta för att du som gäst ska få en bredare matupplevelse. Det ger dig möjlighet att prova fler olika smaker och kombinationer och du kan själv bestämma hur stor måltiden ska bli. Välj bland 17 härliga smårätter och desserter!

Kvällsmeny

Läs mer om vår kvällsmeny här

Recensioner

Vi är extra glada och stolta över att ni gäster uppskattar menyn.

Smakfulla smårätter! Korstäppans meny erbjuder smårätter och rekommendationen för en middag är 3-4st. Stor variationer mellan rätterna och var och en kan beställa efter tycke och smak. Det jag beställde var vällagat och smakade bra. Kommer nog tillbaka. – Anders L

Fantastiskt! Vi var där igår och blev jättenöjda! Supertrevlig personal, jättegod mat, som dessutom kom väldigt fort, prisvärt och trevlig atmosfär. Jag rekommenderar alla att gå dit! – Catrin

Läs mer om våra recensioner på Tripadvisor.

Boka bord

Välkommen att boka bord på 0247 – 123 10 eller bokning@korstappan.se.

2018_rk_smaratter_front_2000x1200