Mellon till Leksand 16/2-19

I mitten av februari fylls Leksand av glitter och glamour när Melodifestivalen åter igen kommer till Leksand och Tegera Arena! Fredagen 15/2 blir det genrep och lördagen den 16/2 sänds den tredje deltävlingen från Tegera Arena i Leksand. Artisterna som uppträder är Dolly Style, Martin Stenmarck, Jon Henrik Fjällgren, Omar, The lovers of Valdaro, Lina Hedlund och Rebecka Karlsson. Programledare för årets program är Sarah Dawn Finer, Marika Carlsson, Kodjo Akolor och Eric Saade. Se till att säkra din plats på årets stora musikhändelse.


Fredag 15 februari kl. 19:00 – Deltävling 3 (Genrep) 

Lördag 16 februari kl. 13:45 – Deltävling 3 (Genrep)

Lördag 16 februari kl. 19:30 – Deltävling 3 (Direktsändning)

BOKA BILJETT HÄR


Boka Mello-paket

Med vårt prisvärda Mello-paket ingår 1 övernattning, 1 glas mousserande, middag med 4 smårätter och dessert samt stor frukostbuffé.

BOKA MELLO-PAKET HÄR

Melodifestivalen 2019