Kickstarta 2019 med en konferens

På Korstäppans Herrgård har ni konferens i hjärtat av Dalarna med Siljans vatten och skogen inpå knuten. Ni kommer till en komplett konferensanläggning där den anrika miljön och herrgårdens charm ger en unik inramning.


Erbjudande

Kickstarta 2019 med en konferens på Korstäppan

Boka en konferens med helpension för minst 10 personer, så bjuder vi på lokalen. Erbjudandet gäller nybokningar med ankomst senast 28/2 2019 och i mån av plats. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller avtal. Eventuella dagpaket och lokal tillkommer för dag 2.

Uppge ”Kickstart2019″ vid bokning för att erhålla rabatten

LÄS MER OCH BOKA


Konferensaktiviteter

Förgyll konferensen med en rolig aktivitet:

  • Spännande mordgåtor
  • Rafflande hockey i Tegera Arena
  • Kurbitsmålning
  • Yogapass
Låt oss hjälpa er att skapa konferensen som alla kollegorna pratar om!