Snirkel

BRÖLLOP

Ett bröllop på Korstäppans Herrgård är en oförglömlig upplevelse. Med sitt fantastiska läge med utsikt över Siljan, den anrika herrgården och den grönskande trädgården skapar den en fantastisk kuliss för er stora dag. Bubblande champagne i trädgården, delikata menyer på nordiska och ekologiska råvaror och bröllopsfest i salongerna. Avsluta med en skön bröllopsnatt i de personligt inredda herrgårdsrummen. För er som ska gifta er hos oss ingår alltid en visning samt ett möte för planering och konsultation. När bröllopsdagen närmar sig har vi en avstämning via mejl eller telefon.

EXEMPEL PÅ HERRGÅRDSBRÖLLOP

Incheckning för gästerna från kl. 15.00

Vigsel på Korstäppans Herrgård eller i Leksands kyrka

Brudskål i herrgårdens vackra trädgård
med utsikt över Siljan

Festmeny med passande drycker i restaurangen

Kaffe, avec och bröllopstårta

Barservering och dans i salongen

Vickning på terrassen

Övernattning i dubbelrum

Frukost eller brunch i herrgården

weddingboquet

BRÖLLOPSMENYER

LADDA NER VÅRA BRÖLLOPSMENYER

Har du ytterligare funderingar? Kontakta köket på kok@korstappan.se

Vigsel

Hos oss finns det många vackra platser för själva vigseln. Låt oss föreslå den vackra trädgårdsterrassen, vid Siljans strand eller på gräsmattan nedanför herrgården. Ni kan också välja att gifta er i någon av de vackra kyrkorna som finns i närheten t ex., Leksands kyrka. Kontakta Leksands pastorsexpedition för mer information, 0247 – 80 700. Önskar ni hjälp med transport till herrgården efter vigseln kan vi ordna med exempelvis häst och vagn eller veteranbil.

Logi

Vi har 26 herrgårdsrum och totalt 57 bäddar. 21 hotellrum finns i herrgården, de andra är belägna i de två intilliggande herrgårdsflyglarna. Utöver dessa finns det även ett härbre som kan bokas under sommarmånaderna. Vårt finaste herrgårdsrum är charmigt inrett i gammal stil. Här har ni vacker utsikt över Siljan, bad och kakelugn.

sv Swedish
X