Unna dig vår utsökta fredagskasse

FYRA SMÅRÄTTER & DESSERT

Utvalda smårätter av våra kockar

KOMPLETTERA MED VÅRA DRYCKESTIPS

Fredagsmys på tu man hand

ELLER FEST MED VÄNNERNA

Fredagskassen

Nu är fredagskassen tillbaka med nya spännande menyer.

 Restaurang

Korstäppans fredagskasse passar perfekt för dig som vill avnjuta en god middag utan att ägna för mycket tid i köket. Kassen innehåller fyra smårätter samt en dessert. Det mesta i kassen är redan klart, det enda du behöver göra är att lägga en sista hand vid middagen.
Smaklig spis!

BESTÄLL SENAST TORSDAGAR 13.00

HÄMTA KASSEN PÅ FREDAG EFTER 15.00

handBeställ kassen på 0247-123 10 eller bokning@korstappan.se

Pris: 275 kr/person

medallion

– MENYER –

fre 20/10
SMÅRÄTTER
Löjrom från Kalix med syrad grädde, picklad rödlök och smörstekt bröd
Vintips: Vilarnau Brut Nature Organic, 7731
Grillad entrecôte från Siljans Chark med kimchi och chili
Vintips: Domaine des Pasquiers Plan de Dieu, 2298
Lime – och enbärsgravad röding, saffrassyrad fänkål samt Proseccoskum
Vintips: Vilarnau Brut Nature Organic, 7731
Västerbottenpaj med enrisrökt nötkött från Rältagården samt pepparrotscrème
Cidertips: Cidre Biologique Brut, 1803

DESSERT
Kökets tolkning av cheesecake med cognacsmarinerade hjortron och sura remmar
Vintips: Nittnaus Beerenauslese Exquisite 2013, 2959

>> Ladda ner instruktioner <<
fre 27/10
SMÅRÄTTER
Ostar från Hansjö i Orsa, marmelad och kex
Vintips: Pierre Sparr Pinot Gris Réserve 2015, 2190
3 sorters svenska chark med aioli och bröd
Sherrytips: Alegria Manzanilla, 8379
Krämig räksoppa med smördegs – och kryddostkrutong
Vintips: Greco di Tufo Iovine 2016, 6013
Confiterad sida av Gårdsgris från Siljans Chark, ölkokt lök och kål
Öltips: Founders Dirty Bastard, 1660

DESSERT
Äppelkompott med kolasmul och vaniljgrädde
Vintips: Brännland Iscider Fatlagrad 2014, 76345