Invigning av Korstäppans nya matkoncept

FREDAG 29 SEPTEMBER

Invigning

 Fredag den 29 september, kl. 18:30

Restaurang

Fredag den 29 september bjuder vi in till en helkväll i maten- & musikens tecken.
Vi presenterar Korstäppans nya matkoncept med ett axplock från den nya menyn uppdukad på buffé.
Välkommen att låta dig smaka av Peter & Jimmies läckra smårätter med lokala inslag & inspiration från svenska mattraditioner & världen.

medallion

– PROGRAM –

18.30
VÄLKOMSTDRINK

19.00
INVIGNING
Platschef Johanna Alexandersson hälsar välkommen
VD Robert Tamm berättar om Korstäppans nya matkoncept
Kockarna Peter Israels & Jimmie Lindström presenterar kvällens meny

19.30
MUSIKUNDERHÅLLNING
Njut av en härlig matupplevelse tillsammans med underhållning av Matz Jinglez Trio

Vi avrundar kvällen runt 22-tiden

170929_matzjingleztrio_400x250
Matz Jinglez Trio

medallion

– MENY –

Ostar från Hansjö Mejeri i Orsa, marmelad och kex
3 sorters chark med aioli och bröd
Oliv- och saltrostad mandelpotatis
Brödkorg, smör, olivolja
Västerbottenpaj med enrisrökt nötkött från Rältagården samt pepparrotscrème
Löjrom från Kalix med syrad grädde, picklad rödlök & smörstekt bröd
Carpaccio på hjort, Västerbottensost, lingon & rostade hasselnötter
Grillad entrecôte med kimchi
Confiterad gårdsgris från Siljans Chark med ölkokt lök & rostad kål
Ugnsbakad rödbeta med getostcrème, valnötter samt honungsvinägrett

DESSERT

Kökets tolkning av cheesecake med cognacmarinerade hjortron
Inkokta körsbär med Amaretto- & mandelcrème samt krossade drömmar

Pris 295 kr/p

medallion

– BOKNING –

hand

Boka plats redan nu på 0247-123 10 eller bokning@korstappan.se.
Varmt välkommen!

medallion

– OM KORSTÄPPANS KÖK –

I Korstäppans kök är råvaran och smakupplevelsen i fokus. Matinfluenserna kommer från Sverige & världen, men med mycket inspiration och hänsyn till lokala råvaror & svenska mattraditioner. Vår ambition är att Korstäppans restaurang ska vara en välkomnande mötesplats där samtal, musik och kultur förenas kring välkomponerad mat i en unik miljö. All mat vi lagar är mat vi älskar & vi hoppas att du ska göra detsamma

Vår nya meny består av smårätter, detta för att du som gäst ska få en bredare matupplevelse. Det ger dig möjlighet att prova fler olika smaker och kombinationer och du kan själv bestämma hur stor måltiden ska bli.

170929_kockarikoket_400x250
Peter Israels & Jimmie Lindström

medallion

Kalender