Prova kyrkbåtsrodd på Siljan

BRA TEAMBUILDING FÖR GRUPPEN

Kyrkbåtsrodd

Prova på konststycket att ro kyrkbåt på vackra Siljan tillsammans med en representant för Brudpiga roddklubb. En rolig och utmanande uppgift som även ger en uppskattad och vacker naturupplevelse. Bra teambuilding för att få företaget att dra åt samma håll.


Korta fakta

ANTAL
20 personer/båt (min 12 personer)

TIDSÅTGÅNG
1 h

PLATS
Roddens Hus, Västanvik Leksand

(Ca 6,5 km från Korstäppans Herrgård, bilresa på ca 10 minuter)

PRIS
150 kr/p
1 kyrkbåt 2.500 kr
2 kyrkbåtar 4.500 kr


hand

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING
på 0247-123 10 eller bokning@korstappan.se


Praktisk information

Vi har två kyrkbåtar vi kan använda oss av, Brudpiga II och Brudpiga III. I varje kyrkbåt finns plats för 20 st roddare och ytterligare några passagerare. Vi håller med styrman och instruktörer. För grupper med mer än 30 st deltagare kan vi ordna en kortare tävling mellan båtarna.

Besked om antalet båtar måste lämnas i förväg så rätt antal båtar och styrmän kan förberedas. Priserna ovan gäller vid utgångspunkt från Roddens Hus i Västanvik. Möjlighet finns också att utgå från Prostbryggan nedanför Leksands Kyrka. Då tillkommer 500 kr för bogsering av kyrkbåt till startplats.

Rodd är väderberoende och kan därmed ställas in vid väldigt blåsigt väder. Säkerheten går alltid först. Under tidig vår och sen höst kan endast en av kyrkbåtarna användas för företagsevent. För större grupper körs då fler vändor med samma båt istället.

Bekväma kläder anpassade efter vädret rekommenderas.


I samarbete med

brudpigalogga

sv Swedish
X