En spännande, rolig & helt oförglömlig företagsaktivitet

TEAMBILDANDE FÖR SMÅ & STORA GRUPPER

Mordgåtan

Ingenting är sig likt på arbetsplatsen. Plötsligt har alla kollegor fått nya namn. Såväl intriger som kärlek dallrar i luften och kommentarerna haglar. Folk kallar varandra ”älskling”, ”kära syster”, ”pappa” och ”frugan”. Det vanliga vardagssnacket om väder och vind på fikarasterna handlar istället om införskaffande av peruker, fjäderboas och portföljer. Det är då du förstår att inbjudningarna till årets konferens har landat hos kollegorna. Denna företagsaktivitet görs i samarbete med Svenska Mordgåtor.


Korta fakta

Gäller hela 2018.

TEMA ”Mordet på slottet”

Greve Gyllenstierna har bjudit alla – även tjänstefolket till fest. Ikväll vill han att alla intriger och bråk sopas under mattan. Men festen blir inte riktigt som Greven tänkt. Den slutar nämligen i ond bråd död…
Denna mordgåtan innehåller allt – dramatik, spänning och humor med en klurig lösning som kräver tankeverksamhet. Låt era kollegor uppleva en oförglömlig fest i äkta slottstema.

Finns för grupper om: 15-20, 20-30, 30-40 och 40-60

TEMA ”Maffiamordet”

Otrohetsaffärer, falskt spel, svartsjuka och till och med ond bråd död är vardagsmat för den italienska maffian. Men kvällens mord är svårlöst! Kan någon av dina gäster lösa gåtan? Och vem är mördare? Låt era kollegor bli äkta maffiosos för en kväll.

Finns för grupper om: 13-17, 17-21, 20-30 och 30-40

TEMA ”Midnatt råder”

Tomtefar har bjudit alla – även tjänstefolket till fest. Ikväll vill han att alla intriger och bråk sopas under mattan. Men festen blir inte riktigt som Tomten tänkt. Den slutar nämligen i ond bråd död…
Denna mordgåta blir ett annorlunda inslag på företagets julfest eller julevent. Mordgåtan innehåller dramatik, spänning och humor med en klurig lösning som kräver tankeverksamhet. Låt era kollegor uppleva en oförglömlig julfest i äkta tomtetema.

Finns för grupper om: 15-20, 20-30, 30-40 och 40-60

GENOMFÖRANDE

 • Mordgåtan – utan utskick
  Vid bokning erhåller ni en zip-fil med rollbeskrivningarna. Utifrån den fördelar ni rollerna och skickar själva ut inbjudan, rollista och rollbeskrivningar till var och en. Ni erhåller ett postpaket från Svenska mordgåtan som innehåller allt material ni sedan behöver för att arrangera och genomföra själva spelet. Under spelet håller ni i administrationen d v s delar ut manus och ser till att spelet flyter på. På slutet räknar ni röster och delar ut diplom.
 • Mordgåtan – med utskick
  Svenska mordgåtor sköter alla förberedelser, såsom rollfördelning, utskick av inbjudan, rollista och rollbeskrivningar och sedan skickar allt material ni behöver för själva spelet behöver ni inte tänka på någonting alls fram till festkvällen. Under spelet håller ni i administrationen d v s delar ut manus och ser till att spelet flyter på. På slutet räknar ni röster och delar ut diplom.
 • Mordgåtan – med rekvisita
  Svenska mordgåtor sköter alla förberedelser. De förbereder påsar till varje rollkaraktär med rekvisita i, samt en rekvisitalista. Kartongen med rekvisita erhåller ni från Buttericks. Med hjälp av detta fördelar ni rekvisitan enligt listan till var och en. Under spelet håller ni i administrationen d v s delar ut manus och ser till att spelet flyter på. På slutet räknar ni röster och delar ut diplom.
 • Mordgåtan – med spelledare
  Svenska mordgåtor sköter allt – från inbjudan till gåtans lösning. De kommer till Korstäppan och leder spelet under festkvällen.

ANTAL
Max antal 60 p
Min antal 13 p

TIDSÅTGÅNG
3-4 h

PLATS
Korstäppans Herrgård

PRIS

Kontakta oss för prisuppgift


hand

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING
på 0247-123 10 eller bokning@korstappan.seI samarbete med

svenskamordgator


Samtliga priser är exklusive moms

sv Swedish
X