Vi vill gärna veta vad du tycker

GE OSS DIN FEEDBACK

MAILA OSS

Recensioner

Vi är oerhört måna om att du ska vara nöjd med din hotellupplevelse hos oss på Korstäppan Herrgård. Läs vad andra har skrivit och skriv gärna en egen recension efter ditt besök.

handfja%cc%88der

4 av 5 på Tripadvisor
TripAdvisor

4,2 av 5 på Google Reviews

4,7 av 5 på Facebook
facebook_2015_logo_detail

2018-01-05
”Trevligt ställe o mycket trevlig personal återkommer så fort vi kan”

Carina Johansson, Facebook

2017-10-20
”Var på en herrgårdsweekend här för en vecka sedan. Fantastisk trevligt ställe. Fina rum med sköna sängar, mycket god o spännande mat men framför allt så trevlig personal. Tack för en riktigt lyckad helg!”
Eva Beminge Seyoum, Google Review

2017-08-22
”Vi är jättenöjda med vårt dygn på Korstäppan! Allt – maten, lokalerna, sovrummen, bemötandet – allt var toppen! Till och med vädret! Tack för din vänliga och fasta hand som avlastade mig min oro för hur det skulle gå. Min dotter skrev: ”Det var så otroligt fint på Korstäppan, kan inte komma på något finare ställe jag varit på”. Och min storasyster: ”Oförglömligt kalas.” Då kan man inte vara annat än nöjd som ”värdinna”.”
Eva Söderbaum 

2017-07-09
”Vi bodde på herrgården i samband med besök på Dalhalla. Fantastiskt vacker huvudbyggnad, underbart god mat, trevlig personal och sköna sängar. Rekommenderas varmt! ”
Annelie Sjölund

2017-07-28
”Vi har haft några fantastiska dagar på Korstäppans herrgård. Vacker miljö, trevlig personal och god mat. Vi trivdes verkligen och kommer gärna tillbaka.” 
Gerd Yngve

2017-06-24
”Helt suveränt. Bra service. Trevlig personal. Fin utsikt mot Siljan. Kan verkligen rekommenderas. Kommer absolut att återkomma.”
Per Hillerström