Välkommen till bords

BOKA BORD

Välkommen till bords

BOKA BORD

À La Carte

alacarte600

MÅNDAG – SÖNDAG
18.00 – 21.00

medallion


– Meny –

FÖRRÄTTER
Kräftskagen med riven Västerbottensost, rostad kummin, endivesallad, knäcke, citron & örter
125 kr
Halstrad lax med dillpesto, grön sparris, Älvdalsrom, gurka, syrad rödlök & citrongelé
145 kr
Matjesfilé med ägg, rödlök, gräslök, färskpotatis, gräddfilspannacotta, kavringskrutong & brynt smör
105 kr
Limegravad oxfilé med picklad chili, mango, frissésallad, olivolja, sesamkrisp, bakad tomat & koriandercrème
125 kr

VARMRÄTTER
Räk- och laxfärserad spätta med smörad räkfond, citronsyrad gurka, Venusmusslor, färskpotatisstomp med crème fraiche samt örter
295 kr
Krämig saffransrisotto med Vannameiräkor, syrad fänkål & bakad tomat
275 kr
Parmesanbakad ekologisk kycklingfilé med Caesardressad färskpotatis, hyvlad parmesan & varmrökt sidfläsk
269 kr
Lågtempererad oxfilé, provençalsk potatisterrin, rostad vitlökssås & rödlök- och portvinssmör
315 kr
Vegetarisk saffransrisotto med sojabönor, sparris, salladslök, syrad fänkål, bakad tomat, hyvlad parmesan & olivolja
199 kr

DESSERTER
Hallonpannacotta med chokladkolakaka, lemoncurd, maräng samt hallon- och lakritspulver
125 kr
Fläderparfait med tapiocapärlor, brynt smörsmul, sockerflarn samt jordgubbscoulis
125 kr
Passionsfruktsbrulée med maränger & passionsfruktscurd
125 kr
Tre sorters svenska ostar, rabarberkompott samt kex
125 kr