Älskar du såväl slott som koja?

Leksand Resort söker chef till affärsområdet boende

Om tjänsten

Vi söker en ambitiös affärsområdeschef till vår verksamhet i Leksand med eget ansvar för vårt affärsområde BOENDE, ett område med en stor utvecklingspotential. I rollen som affärsområdeschef blir din huvuduppgift att, tillsammans med kunniga och engagerade kollegor, utveckla och förvalta vår boendeanläggning. Som affärsområdeschef ingår du i koncernens ledningsgrupp och rapporterar direkt till koncernens VD.
Boendealternativen inom Leksand Resort är många. På Leksand Strand finns 222 stugor med totalt 1058 bäddar och ca 450 campingplatser i underbar miljö med utsikt över Siljan.

Vem är du?

Som person är du ansvarstagande och tar dig an arbetsuppgifter med stort engagemang. Vidare har du förmåga att hantera människor och deras olikheter för att tillsammans nå uppsatta mål. Du är en person som älskar utmaningar och i ditt arbete är du effektiv, drivande och nytänkande. Du tycker om att arbeta i team och är inte rädd att hugga i där det behövs.
Att formulera sig skriftligt och muntligt är inga problem för dig, inte heller att ta egna initiativ eller att utveckla affärsområdets rutiner och verksamhet. Du tycker om att samarbeta och inspirera dina medarbetare. Du har en bred erfarenhet av arbetsledning och känner dig bekväm i rollen som ledare. Du har ett sinne för god ordning och flexibilitet och en hög känsla för god service.

Kvalifikationer:

  • Ledarskapserfarenhet med personalansvar
  • Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och gäster
  • Erfarenhet av att arbeta i bokningssystem
  • Branscherfarenhet inom besöksnäringen är meriterande
  • Lägst gymnasial utbildning
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav

Om oss

Leksand Resorts affärsidé är att erbjuda sina gäster kvalitativa upplevelser inom boende, aktiviteter samt mat och dryck. Visionen är att Leksand Resort ska vara Sveriges mest upplevelserika familjeresort. Bolaget bildades 2007 och består idag av Leksand Strand, Leksand Sommarland, och Mat vid Siljan. 2019 omsatte bolaget 121 MSEK.

I koncernen Leksand Resort ingår nöjesparken Leksand Sommarland med vattenland, attraktioner och aktiviteter. Parken är en av Dalarna största turistattraktioner och ett populärt besöksmål för barnfamiljer från hela landet med upp emot 130 000 besökare. Intill ligger boendeanläggningen Leksand Strand med totalt 222 stugor och 450 campingplatser, moderna servicehus och en rad olika aktiviteter under högsäsongen. Koncernen innefattar även restaurang- och catering- verksamhet i Mat vid Siljans regi.

Ansökan och övrig information

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Anställningsdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Placeringsort: Leksand

Sista ansökningsdag: 2021-04-15

För rätt person erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. Företaget har bra personalförmåner i form av friskvård och sjukvård. Flexibel arbetstid tillämpas. För ytterligare information om tjänsten kontaktar du vår VD Rony Forsberg, 0767–234273.

Ansök till rony.forsberg@leksandresort.se, med ämnesraden ”Affärsområdeschef”. Din skriftliga ansökan skall bestå av en meritförteckning (CV) och ett personligt brev och vara oss tillhanda före 2021-04-15.

Välkommen med din ansökan!

sv Swedish
X