Karusellvärd

LEKSAND SOMMARLAND

SÖK TJÄNSTEN HÄR

Karusellvärd

TEAM 2
Vi söker dig som vill sommarjobba som karusellvärd hos oss på Leksand Sommarland. Vi ser gärna att du är en person som brinner för gästmötet och att det finns ett engagemang och intresse för att överträffa gästernas förväntningar samt skapa betydelsefulla upplevelser för våra besökare.

Arbetsbeskrivning

Som karusellvärd i team 2 arbetar du med att bemanna: Minikarusellerna, Blaster Boats, Trafikstaden och Ponnyridningen. Då stationerna många gånger riktar sig till de lite yngre gästerna vill vi att du är bekväm med att arbeta med barn som målgrupp.

Din profil

Du är en flexibel person som kan utföra många arbetsuppgifter samtidigt och som är öppen för att tillfälligt arbeta på andra stationer. Du är driven och engagerad och har lätt för att samarbeta samt lyhörd gentemot medarbetare och gäster. Du är noggrann och ansvarsfull i ditt jobb samt inser vikten av en säker anläggning. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta under stundtals högt tempo.

Vi vill att du

  • Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats
  • Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
  • Har ett intresse för att utvecklas

I din ansökan

Vi vill att du skickar in CV och personligt brev samt vilka veckor du kan arbeta under perioden 18 juni till 14 augusti. Dock ser vi gärna att du kan arbeta under hela säsongen.

Min ålder

16 år

Antal lediga befattningar

12 st

Anställningsform

Säsongsanställning

Anställningsperiod

Kan variera men generellt under perioden 18/6 – 14/8

Lön

Enligt avtal med HRF (Nöjesavtalet)

Arbetsplats

Leksand Sommarland

Kontakt

Kristina Hedman Lundell 073-805 22 84 kristina.hedman@leksandresort.se

Sista ansökningsdag

2022-03-31

SÖK TJÄNSTEN HÄR

Tillbaka till lediga tjänster

sv Swedish
X