Sommarjobbare & extrapersonal till vårt konditori sökes

KONDITORI SILJAN LEKSAND AB

Ledig tjänst – Sommarjobbare och extrapersonal till vårt konditori

Nu behöver vi stärka upp vårt underbara team inför sommaren och söker dig som vill sommarjobba eller hoppa in som extrapersonal hos oss. Vi söker nya kollegor i både bageriet, köket och i serveringen. 

Vi är i behov av sommarpersonal på heltid samt extra personal för inhopp under helger och vissa dagar med start i maj och chans till extra under hela året. 


Om oss

Konditori Siljan har en historia som sträcker sig över 100 år tillbaka i tiden och är ett av Leksands största besöksmål och en viktig samlingspunkt året runt. Siljans Konditori är ett klassiskt bageri och konditori med en stark lokal förankring. Vi strävar alltid efter att göra det bästa för våra kunder och servera de bästa produkterna på ett smart och hållbart sätt.


Vi söker dig som känner dig bekväm i följande

Vi vill gärna att du som söker har någon form av bageri och konditorierfarenhet, har en stark drivkraft, är snabblärd, intresserad och noggrann samt klarar av ett högt tempo.


Dina arbetsuppgifter

Beroende av vilken avdelning som du söker till ändras din arbetsbeskrivning men alla avdelningars största fokus ligger på att våra kunder ska få den bästa upplevelsen.


Arbetstid 

Enligt överenskommelse

Anställningsform

Timanställning

Lön

Enligt avtal

Arbetsgivare

Konditori Siljan Leksand AB

Arbetsplats

Konditori Siljan

Kontakt

Robert Tamm, robert.tamm@matvidsiljan.se

Sista ansökningsdag

Löpande

Ansök

Är du den vi söker? Skriv lite kort om dig själv, vad du har gjort tidigare, vad du har för erfarenheter och hur du ser på framtiden.

Skicka in ansökan direkt till Robert Tamm, robert.tamm@matvidsiljan.se

rojerasens_dinkel_2000x1200

sv Swedish
X