Restaurang Bäverhyddan Team 22

LEKSAND SOMMARLAND

SÖK TJÄNSTEN HÄR

Restaurang Bäverhyddan

Bäverhyddan

Till Bäverhyddan söker vi personer som är flexibla och kan hantera många gäster under ett högt tempo. Inom restaurang är det viktigt att du arbetar i ett sammansvetsat team där ni hjälper varandra på samtliga stationer. I grunden kommer du dock ha en utgångsposition i restaurangen där du kommer ha specifika ansvarsområden. Bäverhyddan serverar en sommarbuffé som varierar från vecka till vecka så du ska alltid vara påläst om innehållet för att hjälpa t.ex. gäster med matallergier. Bäverhyddan fungerar som parkens kökshjärta eftersom majoriteten av all mat tillagas här och levereras vidare till Oasen och Skafferiet.

Befattningar:

  • Kock: Här söker vi dig som har erfarenhet eller utför en pågående utbildning inom området. Som kock vill vi att du har en stor drivkraft och intresse för att producera stora mängder mat.
  • Kassa/buffé: Ute i serveringen arbetar du med kassahantering, påfyllning av buffén samt plock. Arbetet passar dig som älskar att möta många gäster och ge en effektiv och högklassig service!
  • Disk/plock: Om du gillar struktur och arbeta metodiskt ska du ansöka till disk/plock. Här får du möjligheten att möta gästerna samt fokusera och planera i diskrummet.

Vi lägger stor vikt på att medarbetaren ska vara flexibel för att arbeta på andra stationer inom restaurangen. På Leksand Resort hjälper vi varandra!
Arbetet passar dig som är serviceinriktad, utåtriktad, arbetsvillig och glad.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt. Innan du börjar arbeta kommer du genomgå en lättare HACCP-utbildning för att du ska lära dig vilka regler och lagar som gäller inom livsmedelshantering.


Vi vill att du:

  • Är noggrann, ansvarstagande och flexibel
  • Brinner för din uppgift och renhållning
  • Är engagerad, serviceinriktad, nyfiken och ansvarsfull i ditt jobb
  • Trivs i en miljö med högt tempo och många möten
  • Gillar att skapa positiv energi och sprida den vidare till såväl medarbetare som gäster
  • Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
  • Har ett intresse för att utvecklas

Det är även meriterande om du har:

  • Tidigare erfarenheter inom serviceyrket/restaurang
  • Goda språkkunskaper i engelska, danska och norska

Arbetstid

ca 20-35 tim / vecka

Minimiålder

16 år

Antal lediga befattningar

Kock: 4

Kassa/buffé: 8

Disk/plock: 4

Anställningsform

Säsongsanställning

Anställningsperiod

Kan variera lite men generellt under perioden 22/6 – 18/8

Kort om schemat

Passen varierar i förläggning mellan 09.00 – 18.00, arbetspass förläggs alla dagar i veckan

Lön

Enligt avtal med HRF (Riksavtalet)

Arbetsgivare

Mat vid Siljan

Arbetsplats

Leksand Sommarland

Kontakt

Bemanningsgruppen 0247-299 234

Sista ansökningsdag

2019-03-17

SÖK TJÄNSTEN HÄR

sv Swedish
X