Restaurang Oasen Team 23

LEKSAND SOMMARLAND

SÖK TJÄNSTEN HÄR

Restaurang Oasen

Oasen

Inom restaurang är det viktigt att du arbetar i ett sammansvetsat team där ni alla hjälper varandra på samtliga stationer. I grunden kommer du dock ha en utgångsposition i restaurangen där du kommer ha specifika ansvarsområden. Oavsett område inom restaurangen ska du dock alltid vara påläst om innehållet i maträtterna för att hjälpa t.ex. gäster med matallergier.
Oasen är en snabbmatsrestaurang som serverar hamburgermenyer och tacobuffé. Eftersom Oasen är ett populärt val för gästerna kommer arbetsdagen vara stundtals intensiv där du tillsammans med dina medarbetare i teamet arbetar tillsammans och hjälps åt för att underlätta arbetet.

Befattningar:

  • Kök: Du som ansöker till köket kommer främst arbeta med att steka och bygga hamburgare, värma tacofärs, skära grönsaker och se till att gästerna får allt i matväg serverat med en hög kvalitét.
  • Kassa/buffé: Ute i serveringen arbetar du med kassahantering, påfyllning av buffén samt plock. Arbetet passar dig som älskar att möta många gäster och ge en effektiv och högklassig service!
  • Disk/plock:Om du gillar struktur och arbeta metodiskt ska du ansöka till disk/plock. Här får du möjligheten att möta gästerna samt fokusera och planera i diskrummet

Vi lägger stor vikt på att medarbetaren ska vara flexibel för att arbeta på andra stationer inom restaurangen. På Leksand Resort hjälper vi varandra!
Arbetet passar dig som är serviceinriktad, utåtriktad, arbetsvillig och glad.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt. Innan du börjar arbeta kommer du genomgå en lättare HACCP-utbildning för att du ska lära dig vilka regler och lagar som gäller inom livsmedelshantering.


Vi vill att du:

  • Är noggrann, ansvarstagande och flexibel
  • Brinner för din uppgift och renhållning
  • Är engagerad, serviceinriktad, nyfiken och ansvarsfull i ditt jobb
  • Trivs i en miljö med högt tempo och många möten
  • Gillar att skapa positiv energi och sprida den vidare till såväl medarbetare som gäster
  • Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
  • Har ett intresse för att utvecklas

Det är även meriterande om du har:

  • Tidigare erfarenheter inom serviceyrket/restaurang
  • Goda språkkunskaper i engelska, danska och norska

Arbetstid

ca 20-35 tim / vecka

Minimiålder

16 år

Antal lediga befattningar

  • Kök: 8
  • Kassa/buffé: 10
  • Disk/plock: 4

Anställningsform

Säsongsanställning

Anställningsperiod

Kan variera lite men generellt under perioden 22/6 – 18/8

Kort om schemat

Passen varierar i förläggning mellan 09.30 – 18.30, bemanning sker alla veckodagar

Lön

Enligt avtal med HRF (Riksavtalet)

Arbetsplats

Leksand Sommarland

Arbetsgivare

Mat vid Siljan

Kontakt

Bemanningsgruppen 0247-299 234

Sista ansökningsdag

2019-03-19

SÖK TJÄNSTEN HÄR

sv Swedish
X