Sjukvårdare

LEKSAND SOMMARLAND

SÖK TJÄNSTEN HÄR

Sjukvård

Är du van att arbeta under stundtals högt tempo och har tidigare erfarenhet av att arbeta med akutsjukvård? Då kan du var den person vi söker.

Arbetsbeskrivning

Som sjukvårdare på Leksand Sommarland kommer Du under parkens öppettider finnas tillgänglig för våra gäster om behov av sjukvård uppstår. Du kommer utgå från vår sjukstuga, belägen i vattenlandet och Du kommer möta och ta hand om barn och vuxna som är i behov av sjukvård eller enklare första hjälpen. I de allra flesta fall är det småskador så som skrubbsår och stukningar men det förekommer även allvarligare olyckor och sjukdomsfall. Vi vill därför att Du ska vara van vid att hantera akuta situationer och behålla lugnet även under stressiga moment.

Arbetet är till stor del självständigt men mestadels kommer en sjuksköterska finnas på plats och bistå vid bedömningar och omhändertaganden. Arbete kräver dock att du i viss mån kan arbeta med detta helt självständigt.

Vi vill att du

  • Är stresstålig
  • Har sjukvårdsutbildning (minst undersköterska) med dokumenterad erfarenhet av akutsjukvård
  • Känner Dig trygg med att göra enklare bedömningar på patienter, både barn som vuxna, för att avgöra om vidare sjukvård rekommenderas eller ej
    Kan hantera enklare skador och sjukdomsfall i form av att tillgodose att patienten erbjuds avancerad Första Hjälpen i väntan på vidare vård på plats av ansvarig sjuksköterska eller att patienten transporteras in till sjukhus.

Vi ser gärna att Du kan arbeta bra i både grupp och på egen hand. Tjänsten kommer till viss del innebära självständigt arbete, därav lägger vi stor vikt vid att Du är van att arbeta metodiskt och självständigt.

Det är meriterande om du

  • Har tidigare erfarenheter inom serviceyrket
  • Har goda språkkunskaper i engelska och norska
  • Har B-körkort för manuell bil

Minimum ålder

20 år

Leksand Resort har ett vårdgivarbolag bakom sig och Du som sjukvårdare kommer således att arbeta som Hälso- och Sjukvårdspersonal via en privat aktör, där aktuella försäkringar och delegeringar kommer att tillhandahållas för dig som personal.

Kontakt

Bemanningsgruppen 0247-299 234

Sista ansökningsdag

2021-04-11

SÖK TJÄNSTEN HÄR

Tillbaka till lediga tjänster

sv Swedish
X