Teamleader Mat vid Siljan

LEKSAND STRAND & LEKSAND SOMMARLAND

SÖK TJÄNSTEN HÄR

Teamleader

Mat vid Siljan söker drivna och engagerade Teamleaders till Leksand Strand och Leksand Sommarland med förmågan att leda och inspirera andra.

För att Leksand Resort ska vara en trygg miljö att vistas på, för såväl medarbetare som gäster, krävs det således ett flertal medarbetare som arbetar under en ledande roll och är synliga samt tillgängliga ute i anläggningen. Detta skapar trygghet för såväl personal som besökare.

Arbetsuppgifter

Rollen som Teamleader innebär en praktiskt ledande roll med ansvar att leda och inspirera ett antal olika team och medarbetare. Din tjänst kommer att vara relativt flexibel och fokusera på problemlösning och tillgodose ett bra flöde i driften på dina stationer du ansvarar för.

Som Teamleader ansvarar du även för att bl.a. hantera gästrelaterade ärenden, svara på frågor från både gäster som medarbetare samt utföra dagliga säkerhetskontroller av dina stationer. Du kommer ha ett nära samarbete med både dina medarbetare och driftansvariga för parken.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av en ledande roll
B-körkort

Din profil

Vi söker dig som har ett coachande ledarskap som skapar förutsättningar för engagemang och motivation. Du är en driven och flexibel person med god initiativförmåga. Som person uppskattar du samarbete och kan arbeta i både grupp och självständigt. Vi vill att du är en stresstålig person som kan lösa problem under högt tempo.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap och/eller att du arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Min ålder

20 år

Arbetstid

Kan variera mellan kl. 08.00 – 20.00, alla dagar i veckan

Anställningsform

Säsongsanställning

Anställningsperiod

18 juni – 14 augusti

Arbetsplats

Leksand Sommarland och Leksand Strand

Kontakt

Kristina Hedman Lundell 073-805 22 84 kristina.hedman@leksandresort.se

Sista ansökningsdag

2022-03-31

SÖK TJÄNSTEN HÄR

sv Swedish
X