Leksand Resort blir en huvudpartner till Leksand Sports Camp

Nu står det klart att Leksands kommun och Leksand Resort blir huvudpartner till Leksand Sports Camp.

Leksand Sports Camp 2018


Leksand Sports Camp ska utveckla och bedriva lägerverksamhet (multisport) i Leksand med över 80 olika aktiviteter. Detta kommer att ske på Leksand Sommarland och med boende på Leksand Strand med full pension. Den primära målgruppen är barn och ungdom mellan 10–15 år. Syftet är att förbättra barns och ungdomars hälsa och stimulera aktivitet samtidigt som det skapar fler arbetstillfällen och ökade intäkter till Leksands förenings- och näringsliv.

Verksamhetens ambition är nära samarbeten med idrottsföreningarna i Leksand, men vänder sig även till andra föreningar som delar verksamhetens värdegrunder. Alla utbildade ledare för en sport eller idrott kan söka rollen som ledare för Leksand Sports Camp och ta med sitt lag eller grupp. Det gäller även lag eller grupper med tex funktionshinder. De får samma ersättning som Campens egna ledare samtidigt som de får möjlighet att ge sitt lag eller grupp en oförglömlig lägervecka i Leksand.

”Förutsättningarna i Leksand är fantastiska. Infrastrukturen finns samlad och mycket lättillgänglig för aktivitet, idrott, kost, logi och inte minst med Leksands Sommarland som nav. Tillsammans med Leksands kommun, Leksand Resort och Leksands idrottsföreningar kan vi därmed erbjuda många barn och ungdomar en förstklassig lägerverksamhet till mycket förmånliga priser, säger Björn Strand VD och konceptutvecklare och Håkan Åman partneransvarig på Leksand Sports Camp”.

Intresserad av att veta mer? Kolla in www.leksandsportscamp.se