Bokningshjälpen

Här har vi samlat lite tips för att din bokning ska gå så smidigt som möjligt. Läs igenom tipsen nedan och påbörja sedan din bokning.

1. Var vill du bo?

Börja med att titta på kartan över anläggningen och fundera över vilket boende som passar dig bäst.
Kartan hittar du här >>2. Hur vill du bo?

Camping

Är du intresserad av att campa har vi drygt 400 campingplatser. Campingplatserna är indelade i 4 olika kategorier markerat med 4 olika färger på kartan.
ROSA camping – Husbilsplats med el
GUL camping – Campingplats med el
BLÅ camping – Campingplats med el & vatten
GRÖN camping – Drop-In camping
GRÅ camping – Strandnära husbilsplats med el
Läs mer om våra olika campingalternativ här >>

Stuga

Intresserad av stuga? Börja med att titta på våra olika stugalternativ. Vi har ett brett utbud av stugor med allt från det enklaste boendet i Skogsbyn till mer lyxigt boende i Strandbyn.
Läs mer om våra stugalternativ här >>

Servicehus

Våra servicehus är numrerade från 1-8. På kartan kan ni se vart de är placerade och vad de innehåller.


3. Boka paket eller boende?

Boka paket


Klicka på Paket under ”Boende”
Klicka på det paket du är intresserad av och klicka sedan vidare på ”Boka”-knappen. Fyll i ankomstdag, antal personer och välj sedan bland de aktuella paket som visas nedan. Boka på dina tillval och fyll sedan i dina uppgifter och slutför bokningen. OBS! Om ni bokar paket där entrébiljetter till Sommarland ingår behöver ni inte välja ytterligare biljetter

Boka boende


Klicka på ”Boka”-knappen i högra hörnet
Välj ankomstdatum, antal nätter samt antal gäster och klicka sedan på ”Sök”. Du väljer sedan boende i listan eller genom att gå via kartan ”Boka plats eller stuga via karta”. Boka sedan på dina tillval och fyll sedan i dina uppgifter och slutför bokningen.


Har du fler funderingar? Läs igenom våra FAQ-frågor här >>.

4. Vill du boka en specifik plats eller stuga?

Om du har ett favoritboende sedan tidigare, eller vill boka platsen bredvid er kompis kan du boka via vår karta. För att se om det är ledigt de datum du önskar komma till oss gör du såhär.
Klicka på ”Boka”-knappen i högra hörnet
Välj ankomstdatum, antal nätter samt antal gäster och klicka sedan på ”Sök”. Klicka på knappen ”Boka plats eller stuga via karta”. Där kan du välja ditt favorithus eller campingplats. Boka sedan på dina tillval och fyll sedan i dina uppgifter och slutför bokningen.


Har du fler funderingar? Ring 0247 138 00, eller maila till bokning@leksandresort.se