Hitta ditt perfekta boende

FRÅGOR & SVAR

Bokningshjälpen

Stuga

Intresserad av stuga? Börja med att titta på våra 10 olika stugalternativ. Vi har ett brett utbud av stugor med olika storlekar och standards. Allt från det enklaste boendet i Skogsbyn utan dusch, toalett och kök till mer lyxigt boende i fullt utrustade Strandbyn med bl.a. bastu och altan på 41 kvm. Läs mer om våra stugalternativ här >>

Camping

Är du intresserad av att campa har vi drygt 400 campingplatser. Campingplatserna är indelade i 4 olika kategorier markerat med 4 olika färger på kartan.
Gul campinh – Campingplats med el
Blå camping – Campingplats med el och vatten
Rosa camping – Husbilsplats med el
Grå camping – Strandnära husbilsplats med el
Grön camping – Drop-In camping (ej bokningsbara)
Läs mer om våra olika campingalternativ här >>

Servicehus

Våra servicehus är numrerade från 1-9. På kartan kan ni se vart de är placerade och vad de innehåller.

Vi har över 400 campingplatser och 222 stugor fördelat på 10 olika stugbyar. Med olika prisperioder och paket under året skapar detta många olika kombinationer, och vi rekommenderar därför alltid våra gäster att själva kolla priset på vår hemsida.
Klicka på ”boka stuga” här nedan och följ instruktionerna för att få upp prislista på de tillgängliga alternativen.
Klicka på ”Boka paket”-fliken här nedan och följ instruktionerna för att få upp prislista på de tillgängliga alternativen för just er familj.

Klicka på Boka stuga/campingplats på startsidan. Välj ankomst- och avresedatum, samt antal gäster och klicka sedan på ”Sök”. Du väljer sedan boende i prislistan eller genom att gå via kartan ”Boka plats eller stuga via karta”. Boka på dina tillval, fyll sedan i dina uppgifter och slutför bokningen.

Klicka på Boka paket på startsidan, klicka på önskat ankomstdatum och välj ditt paket. Var noga med att fylla i rätt antal personer och välj sedan bland de aktuella boendealternativen som visas i prislistan. Boka på dina tillval, fyll sedan i dina uppgifter och slutför bokningen.
Vill du lägga på fler nätter i ditt paket, eller vill du boka en specifik plats/stuga? Hör av dig med ditt bokningsnummer till bokning@leksandresort.se så kollar vi tillgängligheten!

Du kan välja ett specifikt läge på vistelsen genom att boka via vår kartöversikt. Denna hittar ni genom att klicka klicka på Boka stuga/Boka camping på startsidan.
Välj ankomst-och avresedatum och antal personer. Klicka sedan SÖK. Då kommer knappen ”Boka plats eller stuga via karta” upp. Där kan du välja platsen bredvid era vänner eller ert favoritläge på vårt område. Boka på dina tillval, fyll i dina uppgifter och slutför bokningen.

sv Swedish
X