Sportlov i Leksand

14 FEBRUARI – 6 MARS
Den välkomnande atmosfären och breda utbudet av sportiga vinteraktiviteter gör Leksand till en kanondestination för sportlovet. På Leksand Strand finns ett brett urval av rymliga familjestugor och närhet till flera skidanläggningar. Välkommen till ett sportigt lov i Dalarna!

Stuga fr. 895 kr/natt

Sportlovstips

Sportlov i Leksand bjuder på skidåkning i barnvänliga skidanläggningen Granberget, fina längdspår, is på Siljan, brett aktivitetsutbud i Siljansvallens sporthallar och smakfulla upplevelser på Siljans Konditori.

Varva med padel

Varva skidåkningen med att utmana familj och vänner på padelmatch. Nu finns ytterligare en sprillans ny Padelhall endast ett stenkast från Leksand Strand.

Mer alpint inom räckhåll

Mer alpina äventyr når du inom räckhåll med bil. Bjursås Ski Center ligger ca 40 min från stugan och Romme Alpin når du på ca 50 min. Perfekt för dig som vill ha variation.

Rymliga familjestugor

I Tallbacken 2 med utsikt över Siljan finns rymliga familjestugor med 3 sovrum, 8+2 bäddar, fullt utrustade kök, WiFi och dessutom en värmande bastu.

Stughotellet Moskogen

Bo som på hotell fast i stuga på vår systeranläggning Moskogen. Här ingår frukost, handdukar, lakan och slutstäd när du bokar hotellstuga.

Sportlovstips från Siljan

Ta en paus från skidåkningen och ladda med värmande choklad, nygräddade bullar, smarriga semlor och avsluta veckan med en söndagsbrunch.

Fler Leksandstips

Efter skidåkning finns det mer att upptäcka i Leksand. Sportlovsbio på Visir, slädturer på Myrbacka gård och konsthantverk på Stationsgatan.

Sportlovsaktiviteter

Leksand bjuder på många sportiga aktiviteter för dig som vill röra på dig. Längd- och utförsåkning i Granberget samt padel, gym, gruppträning och simning i träningshallarna runt Siljansvallen strax intill Leksand Strand.

ÅRET RUNT
Aktiviteter

Padel

ÅRET RUNT
Aktiviteter

Leksandshallen

VINTER
Aktiviteter

Längdspår

Mysiga familjestugor

På Leksand Strand finns ett brett utbud av stugor till både den lilla och stora familjen. Våra största stugor i Tallbacken 2 har 3 sovrum, 8+2 bäddar, fullt utrustade kök, WiFi och dessutom en värmande bastu. Perfekt för en sportlovsvecka!

Glampingtält | 4

Glamping Canvas

Fr. 1 680 kr/dygn

NYHET
Glampingtält | 4

Glamping Canvas Deluxe

Fr. 2 200 kr/dygn

NYHET
Glampinghusvagn | 4

Glamping Caravan Gult område

Fr. 1 840 kr/dygn

Kalendarium

Här ser du tips på vad som händer i Leksand och närområdet under Sportlovet


Boka bästa sommarlovet redan nu

SÄKRA FAVORITBOENDET TILL SOMMAREN

LÄS MER OCH BOKA

Leksand StrandLeksand Strand Camping & Resort
4.3 Stars - Based on User Reviews

sv Swedish
X