Tack för förtroendet

VI VILL GE DIG EN OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE

Vd har ordet

Jag känner stor ödmjukhet inför att just du valt att besöka oss och är otroligt glad över att du är här. Du som gäst är det viktigaste vi har och det vill vi verkligen att du ska känna. Jag lovar att vi kommer att göra allt vi kan för att ge dig största möjliga upplevelse här hos oss.

Vem är Kristin?

Jag heter Kristin Forsberg, är 35 år och bor med min man och våra två barn i ett hus i Falun. Jag är VD på Leksand Strand och ser verkligen fram mot sommaren. För mig är ledig tid med familjen det allra bästa. Det är då jag tankar energi, slappnar av som mest och på riktigt inser hur underbart härligt livet är. Sedan älskar jag också att arbeta. Jag har världens bästa jobb och min drivkraft är att utveckla vår fantastiska anläggning och se till att du som gäst får en oförglömlig upplevelse. Därför är det otroligt roligt att kunna berätta och visa upp vad vi gjort sedan sist!

Bedöm oss gärna!

Vi ser gärna att ni talar om för andra om er upplevelse hos oss, det kan ni göra på vår Facebooksida, Tripadvisor eller på våra sidor under Google.

Gilla oss på Facebook!

Om du följer oss på facebook vet du att du där får en massa bra tips och kan hänga med i vad som händer här hos oss på ett roligt sätt. Vi finns också på Instagram. Vi strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Vad du tänker och tycker om ditt besök är värdefullt för oss och om det är något speciellt du tänkt på som vi kan förbättra, som du saknat eller som
vart bra så är du mer än välkommen att maila mig.
Varmt välkommen till oss på
Leksand Strand!

Kristins autograf stor

Kristin

KRISTIN FORSBERG
VD LEKSAND STRAND
KRISTIN.FORSBERG@LEKSANDRESORT.SE