Nu släpper vi paketen för sommaren 2018!

SÄKRA DIN PLATS & STARTA NEDRÄKNINGEN

Mer Sommarland i paketen!

Nu får ni mer tid för lek, bus och oförglömliga familjeupplevelser. Inför sommaren 2018 har vi stoppat in mer Sommarland i paketen. Dessutom ingår fri parkeringen på Sommarland på ankomst- och avresedagen. Vi vill helt enkelt att ni ska få ut mesta möjliga av er vistelse hos oss.
Säkra din plats och starta nedräkningen till sommarens roligaste familjesemester i Dalarna!

BILLYS
MINIÄVENTYR

2 DAGARS ENTRÉ
1 NATTS LOGI

fr. 2.475 kr


LÄS MER & BOKA

MAXAT
KUL

3 DAGARS ENTRÉ
2 NÄTTERS LOGI

fr. 2.550 kr


LÄS MER & BOKA

ÄLSKA
FAMILJETID

4 DAGARS ENTRÉ
3 NÄTTERS LOGI

fr. 3.425 kr


LÄS MER & BOKA

PRISVÄRDA
SÖNDAGSDEALEN

2 DAGARS ENTRÉ
1 NATTS LOGI

fr. 1.875 kr


LÄS MER & BOKA

sommarland_inclusive

Lägg till frukost-, lunch- och grillbuffé till ditt Sommarlandspaket!

Med Sommarland inclusive slipper du planera för mat under semestern. Då ingår frukostbuffé och grillbuffé i Strandrestaurangen på Leksand Strand samt lunchbuffé i någon av restaurangerna på Leksand Sommarland. Mer semester och mer kvalitetstid med familjen.

Sommarland Inclusive finns som tillval under respektive paket.

Upplev Sveriges roligaste familjeresort!

stars_orange

Leksand Sommarland erbjuder ett fantastiskt vattenland med tempererade pooler, åkattraktioner och spännande aktiviteter för alla åldrar. Utmana familjen i whipeout Siljan, upplev en hisnande zipline-färd och kasta er utför kittlande vattenrutschbanor. Läs mer om alla attraktioner!

Avsluta dagen på vår resort som har alla bekvämligheter som en fyrstjärnig camping och stugby kan erbjuda, och lite till. I Strandrestaurangen serveras frukostbuffé, à la carte, pizza, grillbuffé och barnbuffé. Varje kväll under högsäsong erbjuds familjeunderhållning i restaurangen, med Billy Bävers Minidisco och Lyckofigurs familjeshow. I anslutning till vår uteservering ligger även vår populära äventyrsgolf. Vi ses i sommar!

PNG_logga