Vi söker en platschef

MAT OCH DRYCK LEKSAND STRAND & LEKSAND SOMMARLAND
Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi behöver förstärka vårt arbetslag med en platschef som ansvarar för området Mat och dryck på Leksand Strand och Leksand Sommarland. Vi söker en målinriktad person som har förmågan att leda och inspirera andra genom sitt engagemang och sin drivkraft. Som platschef blir du en av nyckelpersonerna hos oss på Leksand Resort, där du bidrar med din kunskap och nytänkande i linje med vår vision och mål.

Arbetsbeskrivning

I din roll som platschef ansvarar du för planering och utveckling av område Mat och dryck på Leksand Sommarland och Leksand strand. Du säkerställer att den övergripande kvalitén på restaurangerna och kioskerna håller hög standard både invändigt och utvändigt. Under högsäsong ansvarar du även för den dagliga driften. Du har kontakt med samarbetspartners och tillsammans med områdeschef, för Mat och dryck, tar emot bokningar samt deltar i planering och genomförandet av arrangemang.

Som platschef ska du leda och inspirera medarbetarna och bidra till individuell utveckling. Du har ett nära samarbete med områdeschef och köksmästare för Mat och dryck samt stöd från centrala funktioner som HR, Marknad och Ekonomi. I tjänsten ingår administrativa arbetsuppgifter som bl.a. inventering, beställningar, säkerställa rätt bemanning och schemaläggning samt följa alla krav från myndigheter och företagsledning.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll.

B-körkort är ett krav.

Din profil

Du har minst 2 års erfarenhet av en ledande befattning i en liknande roll och minst 5 års erfarenhet av arbete i branschen. Som person vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service-, kvalitets- och helhetsperspektiv. Du har en god initiativförmåga och uppskattar samarbete. Du trivs lika bra på restauranggolvet som att jobba med planering och strategi.

Du är stresstålig och kan lösa problem under högt tempo. Du skapar förutsättningar för engagemang och motivation. Vi ser gärna att du är administrativt kunnig och strukturerad. Du har goda färdigheter i både svenska och engelska.

Om oss

Leksand Resort består av Leksand Strand, Leksand Sommarland och Mat vid Siljan.

Upplev äventyret på Leksand Sommarland, femstjärnigt boende på Leksand Strand camping och resort samt fantastiska upplevelser inom restaurang, catering och event i Mat vid Siljans regi.

Allt i hjärtat av Dalarna.

 

Om tjänsten

Arbetsgivare / Ort: Leksand Resort, område Mat och dryck/ Leksand

Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enl. ök.

Lönetyp: Fast månadslön enl. ök.

 

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 28/2-21

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan och frågor skickas till

Kristina Hedman Lundell
HR avd.
Leksand Resort AB
Siljansvägen 75
793 90 Leksand

Mail: kristina.hedman@leksandresort.se

sv Swedish
X