Aktuellt

Leksand Ölfestival

Upplev äkta ölkultur i Leksand och botanisera bland bryggeriernas hantverksöl. Premiär för Leksand Ölfestival lördagen den 3 september i Tegera Arena. Boka biljetter till förköpspris och säkra din plats!

Serveringsbiträde, Restaurang Oasen, Team 23

Jobba i Restaurang Oasen, Leksand Sommarland. Läs mer om den lediga tjänsten & vad som krävs - ansök idag om du tror det passar dig. Hoppas vi ses!

Bli en del av vårt nya Food Court-team, Team 28

Jobba som serveringsbiträde på Leksand Strand. Läs mer om den lediga tjänsten & vad som krävs - ansök idag om du tror det passar dig. Hoppas vi ses!

Butiksbiträde Minilivsbutiken, Team 25

Jobba i Minilivsbutiken Leksand Strand. Läs mer om den lediga tjänsten & vad som krävs - ansök idag om du tror det passar dig. Hoppas vi ses!

Tegera Arena

Välkommen till våra restauranger i Tegera Arena.
Här serverar vi hockey- och evenemangsmenyer.
Upplevelser för alla sinnen!

Loger

Träffas och mingla bland andra företagare på affärsplanet. Från logen har du utsikt över hela arenan. Här kan du välja från logemenyn och bokar senast 2 dagar innan match.

Terrassen

Här har näringslivet och privatpersoner egna bord säsongsvis med tillhörande platser på arenans norra kortsida. Annorlunda och exklusivt. Här serveras matchbuffé med salladsbord och dessert.
sv Swedish
X