VÅRA VERKSAMHETER

Under Mat vid Siljans vingar finns idag ett flertal olika verksamheter, några äger vi själva, andra har vi ett intimt och nära samarbete med. Tack vare detta skapas många synergier och mervärden för dig som kund.

CATERING

Vi kan hjälpa dig med det mesta inom catering. Vi har gjort allt från privata middagar till stora bolagsstämmor och jubileum med underhållning och aktiviteter. Under 2015 hade vi den stora äran att leverara maten under skid-VM i Falun. Vi lämnar gärna förslag på cateringmenyer komponerade av köksmästarna på våra restauranger, eller så utformar vi uppdrag och menyer tillsammans med er efter era önskemål. Önskar ni förslag på roliga aktiviteter och underhållning i samband med ert event så ordnar vi det också.
 Ring eller maila så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

TEGERA ARENA

Sedan 2010 driver vi restaurangverksamheten i Tegera Arena, Leksands IFs hemmaarena. Här serverar vi mat och dryck i samband med storslagna upplevelser inom idrott, nöje och konferens. Företrädesvis hockeymatcher, konserter, större eller mindre konferenser och vår populära lunchservering i Starrestaurang.

VÅRA EVENEMANGANGSMENYER

SILJANS KONDITORI

Siljans Konditori är vårt bageri och konditori som bär på en över hundra år lång tradition. Här bakas rykande färskt matbröd och fina bakverk på noga utvalda råvaror. Välkommen in på dagens lunch, en kopp kaffe med ditt favoritbakverk eller på vår populära söndagsbrunch.

Läs mer: www.siljanskonditori.se

KORSTÄPPANS HERRGÅRD

Här bedriver vi boende och konferensverksamhet. Njut av god mat och dryck i en stilfull miljö, med vackra salonger, unika hotellrum i tidsenlig stil och en storlagen utsikt över Siljans vatten. Detta är Leksands äldsta hotell, endast ett stenkast från Tegera Arena.

Läs mer: www.korstappan.se

LEKSAND SOMMARLAND
& LEKSAND STRAND

Leksand Sommarland och Leksand Strand är riktiga eldoradon för barnfamiljerna under sommarmånadena. Att få arbeta med att ge dessa semesterfirare en lustfylld matupplevelse känns förstås otroligt inspirerande och roligt. Sedan sommaren 2016 driver vi samtliga restauranger, caféer och kiosker på området och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och höja matupplevelsen. Till sommaren har vi flera nya spännande projekt på gång.
Läs mer på Leksand Sommarland och Leksand Strand