VÅRA CAFÉER & RESTAURANGER

KORSTÄPPANS HERRGÅRD

Här bedriver vi boende och konferensverksamhet. Njut av god mat och dryck i en stilfull miljö, med vackra salonger, unika hotellrum i tidsenlig stil och en storlagen utsikt över Siljans vatten. Detta är Leksands äldsta hotell, endast ett stenkast från Tegera Arena.

Gå till Korstäppans Herrgård

TEGERA ARENA

Sedan 2010 driver vi restaurangverksamheten i Tegera Arena, Leksands IFs hemmaarena. Här serverar vi mat och dryck i samband med storslagna upplevelser inom hockey, nöje och konferens. Dessutom serverar vi vår populära lunchbuffé under hockeysäsongen.

Gå till Tegera Arena

SILJANS KONDITORI

Siljans Konditori är vårt bageri och konditori som bär på en över hundra år lång tradition. Här bakas rykande färskt matbröd och fina bakverk på noga utvalda råvaror. Välkommen in på dagens lunch, en kopp kaffe med ditt favoritbakverk eller på vår populära söndagsbrunch.

Gå till Siljans Konditori

STRAND RESTAURANG

På Leksand Strand bedriver vi restaurang-verksamhet under högsäsongen juni-augusti.
I restaurangen och det intilliggande eventtältet serverar vi frukost, à la carte, pizza och buffémiddagar 7 dagar i veckan. Flera kvällar i veckan bjuds det även på familjeshower. Varmt välkommen till en av Sveriges finaste camping & stugbyar.

Gå till Strand restaurang

RESTAURANG PIREN

Restaurang Piren i Ludvika har ett alldeles unikt läge direkt intill sjön Väsman. Här kan du förutom den vackra sjöutsikten njuta av god mat och dryck. Här serveras vår populära lunchbuffé måndag – fredag, och på fredag och lördag-kvällarna erbjuder vi en à la cartemeny med klassisk bistroinriktning.

och på fredag och lördag-kvällarna erbjuder vi en à la cartemeny med klassisk bistroinriktning.
Gå till Restaurang Piren

LEKSAND SOMMARLAND

Inne på Leksand Sommarland driver vi tre olika matställen. I Restaurang Oasen serverar vi vår populära tacobuffé samt korv- och hamburgarmenyer. Alla våra kött och charkprodukter är lokalproducerade från Siljans Chark. I Bäverhyddan kan du välja bland flera rätter på vår lunchbuffé.

 
Gå till Sommarland

Smakupplevelser från Dalarna