Pressmeddelanden

Våra senaste pressmeddelanden från Leksand Resort

Leksand Strand får 5 stjärnor

2021-02-15 PRESSMEDDELANDE Leksand Strand får fem stjärnor av Svensk Klassificering. Med ett naturskönt läge alldeles intill Siljans strand och med Leksand Sommarland som närmaste granne är Leksand Strand en mycket populär familjecamping. Med en femte stjärna tillhör nu Leksand Strand toppskiktet bland Sveriges campinganläggningar.

Rony Forsberg blir ny VD för Leksand Resort

2021-01-11 PRESSMEDDELANDE Leksand Resort får en ny VD i januari 2021. Det blir Rony Forsberg, som kommer leda arbetet med att utveckla Leksand Resort under de närmaste åren. Rony har en gedigen bakgrund med olika ledande befattningar inom bland annat besöksnäringen, event, idrottsrörelsen och resebranschen.

Leksand Sommarland öppnar 4 juli!

​2020-06-16 PRESSMEDDELANDE Leksand Sommarland har efter samråd med Polismyndigheten i regionen fått tillstånd att öppna nöjesparken. Parken öppnar 4 juli 2020 med anpassningar i utbud och flera åtgärder för att följa rådande restriktioner och säkerställa en trygg vistelse för gästerna.

Vi är nominerade till Stjärnan – Årets företag!

2019-12-04 PRESSMEDDELANDE Vi känner oss riktigt glada och stolta över att Leksand Resort är nominerad till Dalarna Business utmärkelse Stjärnan i kategorin Årets företag.

Nyheter

Läs det senaste om vad som händer på våra anläggningar.

Dalamidsommar

Fira en äkta dalamidsommar i Leksand. Boka weekend 24-27 juni.

Påskkassen

Sätt guldkant på påskfirandet med vår påskkasse. Beställ senast 29 mars. Avhämtning i restaurang Koppången, Orsa Rovdjurscentrum. För avhämtning i Leksand, beställ via Siljans Konditori.

5-stjärnig camping

Leksand Strand får fem stjärnor av Svensk Klassificering.

Sommarland öppnar 26/6

Traditionsenligt öppnar Leksand Sommarland för säsongen på Midsommardagen 26/6. Parken är öppen 10.00-17.00.

Jobba hos oss

Nu söker vi sommarens stjärnor till restaurangerna, kioskerna och butikerna på Leksand Sommarland och Leksand Strand. Ansök senast 11 april.

Jobba på Leksand Strand

Nu söker vi sommarens stjärnor - ansök senast 11 april.

Middagskassar

Middagskassar med trerättersmenyer. Beställ för avhämtning fredagar och lördagar.

Nu finns vi i Orsa

Till och med påsklovet vecka 14 driver vi restaurang Koppången i Orsa Rovdjurscentrum. Välkommen på italiensk lunchbuffé, tor-sön kl. 11:00-15:00.
sv Swedish
X