Nu söker vi extrapersonal i serveringen

Nu behöver vi stärka upp vårt underbara team med extrapersonal och söker dig som vill arbeta som serveringsbiträde. Är du den vi söker?

servering1-800x500
Kaffemaskin
brunch2_1920x1080
nyasiljan_severing2_1920x1080
brunch1_1920x1080
190819-veckans-lunch-1920x1080
galleri9_1920x1080
galleri4_1920x1080
guldtryfflar_1920x1080

Vi söker dig som känner dig bekväm i följande

Vi söker dig som vill jobba extra som serveringsbiträde när ordinarie personal inte är på plats. Därför är det viktigt att du är flexibel och kan arbeta vardagar och helger samt lov. Som person vill vi gärna att du har lätt för att samarbeta, är lyhörd gentemot medarbetare och kunder, intresserad och har en stark drivkraft samt klarar av ett högt tempo.

Erfarenhet från tidigare servering inom konditori eller liknande är meriterande, men det är dina personliga egenskaper som är viktigast. Vi ser gärna att du som söker är studerande på högskola eller universitet eller har en annan sysselsättning och har ett flexibelt schema.

Dina arbetsuppgifter

Som serveringsbiträde ansvarar du för att servera de bästa produkterna på ett smart och hållbart sätt. Det ska finnas engagemang och intresse för att tillgodose kundernas behov samt en vilja och rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder.

Arbetstid

Enligt överenskommelse

Anställningsform

Timanställning

Lön

Enligt avtal

Arbetsgivare

Konditori Siljan Leksand AB

Arbetsplats

Konditori Siljan

Sista ansökningsdag

Löpande

Ansök

Är du den vi söker? Skriv lite kort om dig själv, vad du har gjort tidigare, vad du har för erfarenheter och hur du ser på framtiden.

Skicka in ansökan till, kristina.hedman@matvidsiljan.se med bifogat CV och personligt brev och ange ”Jobbansökan Serveringsbiträde” i ämnesraden.

Om oss

Konditori Siljan har en historia som sträcker sig över 100 år tillbaka i tiden och är ett av Leksands största besöksmål och en viktig samlingspunkt året runt. Siljans Konditori är ett klassiskt bageri och konditori med en stark lokal förankring.

Siljans Konditori är en del av Leksand Resort som bildades 2012 och är moderbolaget till Leksand Sommarland, Leksand Strand camping & resort samt Mat vid Siljan där även Korstäppans Herrgård, restaurangverksamheter på Tegera Arena och catering ingår.


sv Swedish
X