Boendepaket 2021

Camping, glamping eller stuga? Säkra bästa sommarlovet redan nu.

Rolig park för alla åldrar

Läs mer om vad våra besökare tycker bland våra recensioner.

Kontantfri park 2020

Från och med sommaren 2020 är vi en helt kontantfri…

Prisvärda superdealen

Extra prisvärda boendepaket vecka 26-27 och 32-33.

DALARNAS VATTENPARADIS

VATTENLAND MED 3 POOLER OCH 10 VATTENRUTSCHBANOR

LÄS MER

Attraktioner & aktiviteter

Den 26 juni 2021 öppnar vi parken igen och då håller vi tummarna för att vi får ha samtliga aktiviteter, vattenrutschbanor och attraktioner öppna. Vi ses!

Karuseller

Kättingflygaren

FRÅN 6 ÅR
Aktiviteter med action

Fun Laser Tag

FRÅN 6 ÅR
Aktiviteter med action

Wipeout Siljan

Snabbfakta

Säsong från lördag vecka 25 till söndag vecka 33 | Besöksrekord 2018 med ca 140 000 | Vattenland med 3 pooler och 10 vattenrutschbanor | 14 karuseller | 20 aktiviteter | 2 restauranger, 1 café och 4 kiosker

Öppettider

26 JUNI – 22 AUGUSTI 2021

Prisvärda boendepaket

2 DAGARS ENTRÉ INGÅR

LÄS MER OCH BOKA

Dalarnas sommarparadis

Äventyrsparken Leksand Sommarland i Dalarna är ett riktigt eldorado för barnfamiljer under sommaren. Innanför grindarna väntar ett stort utbud aktiviteter och äventyr. Några av våra populäraste attraktioner är wipeoutbanan i Siljan, lasertag, gokart, höghöjdsbanor för stora och små, och så förstås vårt vattenland med tempererade pooler och vindlande vattenrutschkanor. Parkens läge i sluttningen mot sjön Siljan i kombination med mixen av attraktioner och aktiviteter gör Leksand Sommarland till ett semesterparadis för familjemedlemmar i alla åldrar.

Välkommen du också!

Ett nära resmål för barnsemester i Sverige

Leksand är ett nära resmål för barnsemester i Sverige – hit tar du dig enkelt via bil, tåg eller buss. Du och ditt sällskap kan kombinera en eller flera heldagar på Sommarland med boende i stuga eller på campingplats på Leksand Strand Camping och Resort. På resorten som ligger granne med äventyrsparken finns bland annat en vacker sandstrand, restaurang, minilivs, äventyrsgolf, minidisco med Billy Bäver och kvällsshower. Allt inom bekvämt avstånd.

sv Swedish
X

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Leksand Sommarland.