Bättre och bättre år för år

Förbättringar på Leksand Sommarland och Strand säsongen 2019

Tack för er feedback!

Precis som förra året har vi gått igenom alla kundundersökningar samt alla era recensioner på Tripadvisor, Facebook, Google med flera och det är så roligt att läsa era fina beröm och förslag på förbättringar. Världens största tack till alla er som engagerar er i vår utveckling, och här kommer listan på alla större förändringar vi gjort inför säsongen 2019.

Mats Robert Lina

Mats Nobelius (Leksand Sommarland), Robert Tamm (Mat vid Siljan) och Lina Hedin (Leksand Strand).

Bad

En av de förbättringar som vi gjorde inför förra årets säsong på Leksand Sommarland var poolvärmen. Som minst ska vattnet vara 26-27 grader varmt. Får vi varma sommarnätter blir det runt 28-30 grader. Med andra ord behöver ingen huttra och tveka i Vattenlandet!

Badet är ju själva hjärtat i parkens utbud. Årets största investering är en ny 200 kvm ny pump- och vattenreningsanläggning där vi i sommar kopplar på vår djupa pool. Nya pumprummet kommer även kopplas till de planerade nya pooler som vi vill investera i. Vi håller tummarna för vacker väder och många besökare i sommar igen!

Årets nyhet Radiobilar

Leksand Sommarland adderar den klassiska attraktionen radiobilar, med ett upplägg som gör upplevelsen både roligare och tryggare för hela familjen. Tack vare banans utformning kan även mindre barn köra, och det blir mindre kötid.

Provkör årets nyhet Radiobilarna – nybilsgaranti utlovas!

Säkerhet

Säkerheten går alltid först och när tekniken går framåt är vi snabba att haka på. Därför har vi nu uppgraderat höghöjdsbanan med ett ännu bättre system med dubbla linor som kallas Quick flight.

Service

Städningen är viktig för trivseln både i äventyrsparken och på campingen. Vi fortsätter sköta städningen med omsorg, med några rutinförändringar så att den blir ännu lite bättre.

Camping

Vi har byggt nya servicehus på 72 kvm som är helt nya: fräscha, funktionella och tillgängliga. 

I sommar testar vi att hyra ut två stora tunneltält på campingen. Under högsäsongen är alla 222 stugor på campingen uppbokade, med tältuthyrning kan vi ta emot fler gäster. Nu återstår att prova och utvärdera. Blir det tummen upp kommer vi sätta upp fler tält för uthyrning i framtiden, även lite lyxigare *glampingtält finns på önskelistan.

*glamping – glamourös camping är en extra bekväm och lyxig variant på campingupplevelsen.

Mat och dryck

Frukostbuffén i Strands restaurang breddas och lyfts inför denna säsong, både vad gäller innehåll och presentation. Glöm inte att boka på frukost via min bokning innan ankomst så få du 40 kr rabatt/vuxen.

Erbjudanden

Det finns nu fler paket att välja mellan där vi upprepar succén från förra året med inbakad entré till Sommarland från och med ankomstdagen till och med avresedagen.

Vi ses i sommar!

Hälsningar

Mats, Robert och Lina


sv Swedish
X