Registrera säsongskort

För att du ska känna dig trygg begränsar vi antalet personer i parken. Därför behöver även du med säsongskort förboka den dag du vill besöka oss.

Platsbokning för dig med säsongskort

För att du ska känna dig trygg begränsar vi antalet personer i parken. Därför behöver du förboka den dag du vill besöka oss. Det gäller även dig som har säsongskort.

Om du vill boka entré till resten av din familj som också har säsongskort så räcker det med att en person gör det. Vi släpper upp fler bokningsbara datum efter hand.

För att boka din plats behöver du först logga in i webbshopen och sedan klicka på länken för platsbokning. Observera att du behöver visa upp både säsongskort och platsbiljett när du besöker parken. Välkommen i sommar!

Boka plats för dig med säsongskort

Våra erbjudanden till dig som säsongskortsinnehavare

Till dig som har ett säsongskort för sommaren 2020 och inte redan blivit kontaktad av oss kan ni här läsa vilka erbjudanden som står till buds:

  1. Jag behåller mitt kort till ett rabatterat pris

Du behåller ditt säsongskort i år och får samtidigt 245:- kr i rabatt för de 2 veckor som du inte kunnat nyttja kortet.

Observera att återbetalningen av rabatten kan dröja upp till 2-3 veckor pga av hög belastning. Svara gärna så fort som möjligt för snabbare hantering. Bifoga vart återbetalning skall ske i form av clearingnr och kontonummer.

  1. Jag vill förlänga till nästa år

Vi spärrar årets kort och ersätter med ett säsongskort för 2021. För att kunna ta del av detta erbjudande, maila oss på kort2021@leksandsommarland.se

Svara gärna så fort som möjligt för snabbare hantering.

  1. Jag vill få full återbetalning

Vi spärrar årets kort och du får tillbaka dina pengar. Observera att återbetalningen kan dröja upp till 2-3 veckor pga av hög belastning.

Svara gärna så fort som möjligt för snabbare hantering. Bifoga vart återbetalning skall ske i form av clearingnr och kontonummer.

Vi önskar dig en trevlig sommar!

sv Swedish
X