VD har ordet

Jag känner stor ödmjukhet inför att just du valt att besöka Leksand Sommarland och är otroligt glad över att du är här. Du som gäst är det viktigaste vi har och det vill vi verkligen att du ska känna. Jag lovar att vi kommer att göra allt vi kan för att ge dig största möjliga upplevelse här hos oss.

Vem är Mats?

Jag heter Mats Nobelius, är 48 år och bor i villa i  Leksand med min fru Johanna & våra två barn. Jag är VD på Leksand Sommarland och ser verkligen fram mot den här sommaren som kan bli riktigt varm och skön. Det var min far Jan-Erik Nobelius & hans två bröder som startade Sommarland 1984. Därför har jag haft förmånen att jobba många år i parken där jag har jobbat med det mesta, från gokartbanan 1984, många år i restaurangen, som personalansvarig, och nu marknadsansvarig och VD. Jag älskar mitt jobb och skulle lätt kunna jobba alla dagar under sommaren. Men jag älskar även att tillbringa mina lediga dagar med min familj där jag laddar massor av ny energi.

Nyheter 2017!

  • Wipeout track: Siljan är otroligt härlig att bada i en varm sommardag när vattenlandet är fullpackat med andra badande. Därför har vi letat efter och nu hittat en fantastisk aktivitet som vi hoppas alla vill prova på!
  • Poolvärme: Det var inte många som klagade på temperaturen i våra pooler förra sommaren, men om det blir en lika kall sommar som 2015 måste vi till sommaren investera i en stor & effektiv värmepanna på hela 600 kvh för att garantera varma och sköna pooler.
  • Pumptrack: Vår omåttligt populära BMX bana byggs om till en ännu häftigare Pumptrack. Banan består av massor av små gupp och relativt skarpa doserade kurvor. För att få upp farten utan att trampa måste man guppa kroppen upp & ner, rörelseenergin som uppstår kommer att få cykeln att åka frammåt, jättekul!

Personalen

I sommar har vi rekryterat och handplockat ca 130 av de bästa ungdomarna av totalt 700 sökande och gett dem en gedigen utbildning i bemötande och service. Vi har även ökat personaltätheten och har nu fler medarbetare på aktiviteter, restauranger och i kiosker, allt för att du som gäst skall få så snabb och bra service som möjligt.

Bedöm oss gärna!

Vi ser gärna att ni talar om för andra om er upplevelse hos oss, det kan ni göra på vår Facebooksida, Tripadvisor eller på våra sidor under Google.

Gilla oss på Facebook!

Om du följer oss på facebook vet du att du där får en massa bra tips och kan hänga med i vad som händer här hos oss på ett roligt sätt. Vi finns också på Instagram. Vi strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Vad du tänker och tycker om ditt besök är värdefullt för oss och om det är något speciellt du tänkt på som vi kan förbättra, som du saknat eller som vart bra så är du mer än välkommen att maila mig.
Varmt välkommen till oss på Leksand Sommarland!

mats-signatur

MATS NOBELIUS
VD LEKSAND SOMMARLAND
mats.nobelius@leksandresort.se
vd-mats-nobelius