Boka nu

Nattvakt

Vi söker dig som vill sommarjobba som nattvakt hos oss på Leksand Strand.
Arbetet passar dig som är noggrann och ordningsam samt trivs i en miljö med att ta egna initiativ. Du är engagerad och ansvarsfull i ditt jobb samt brinner för dina arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst ligga på att säkerställa att det är lugnt och tyst på campingen efter klockan 23.00 samt vid behov upplysa gästen om vilka regler som gäller på Leksand Resort. Utöver bevakningsarbetet kommer du arbeta med vaktmästeri- och, receptionistsuppgifter, problemlösningar, renhållning etc. Som nattvakt ansvarar du även för att bl.a. hantera gästrelaterade ärenden och svara på frågor från både gäster som medarbetare. Därför är det viktigt att du håller dig uppdaterad kring den senaste informationen.

Din profil

Viktigt att du är trygg i din roll med att upprätthålla lugn och ordning på campingen samt kunna hantera konflikter och klagomål om sådant skulle uppstå. Vi ser gärna att du är en serviceinriktad person samt lyhörd gentemot medarbetare och gäster. Arbetet ställer även krav på effektivitet och flexibilitet då det kan uppstå oförberedda arbetsuppgifter. Det är viktigt att du trivs i en miljö med många möten och högt tempo.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom bevakningsarbete och vaktmästeri eller att du har arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare samt har ett intresse för att utvecklas.
Det är även meriterande om du har goda språkkunskaper i engelska, danska och norska.

 

Arbetstid

17.00-01.00
ca 30 tim / veckan

Minimiålder för tjänsten

25 år

Dina kvalifikationer

B-körkort är ett krav

Anställningsperiod

Säsongsanställning med början från 17/6 – 14/8

Arbetsschema

Rullande schema, vardagar och helg

Lön

Enligt avtal

Arbetsplats

Leksand Strand

Ansökan

Kontakta Emelie Lehnberg
emelie.lehnberg@leksandstrand.se