Boka nu

Testa husvagnsliv i sommar

Sugen på att uppleva camping och husvagnsliv med familjen i sommar? Då kan du passa på att boka en färdiguppställd husvagn i Kabebyn på Leksand Resort, en favoritdestination för många familjer. På den femstjärniga anläggningen vid Siljan finns allt ni behöver inom räckhåll – inklusive äventyret på Leksand Sommarland. Efter dagens aktiviteter kan ni njuta av sköna sommarkvällar på den egna altanen, och mysa med spel och sagostunder inne i soffhörnan.

Prova på att bo i husvagn

Man ska ha husvagn! Eller? För den som funderar på att köpa egen husvagn kan det vara ett smart drag att först prova på hur det är att bo i husvagn.

Kanske vet du redan att du inte kommer skaffa en egen husvagn, eftersom du gärna campar nån gång då och då men inte vill gå all in i husvagnslivet?

Har du släkt och vänner som lever husvagnsliv? På Leksand Resort bor ni inte långt ifrån varandra och kan umgås så mycket ni har lust till.

 

Boka färdiguppställd husvagn

 

 

Njut av campinglivet på ett otvunget sätt

Camping är en fin form av familjesemester, men det innebär förstås en del att styra upp. En bekväm lösning som att hyra en färdiguppställd husvagn sparar tid, kraft och fokus. Det kan göra det lättare för familjen att njuta av campinglivet.

Tips på förberedelser

Se fram emot resan tillsammans och gör det mer påtagligt och spännande för barnen genom att visa bilder från destinationen och titta på kartor över Leksand Sommarland och Leksand Resort. Oavsett om ni vill planera för alla dagar i detalj eller vara mer spontana är ett tips att kolla upp ett antal aktiviteter och besöksmål innan. Låt sedan barnen vara delaktiga när ni listar vilka saker ni helst vill göra tillsammans.

Packa för all del spel och pyssel till barnen, men kom ihåg er vuxna också. Är ni flera vuxna kan ni turas om att ge varandra egentid. Ni behöver stunder för er själva så förbered det till exempel genom att packa en god bok och träningskläder, eller kolla upp någon aktivitet i närheten som passar att ta på egen hand.

Bo i husvagn på Leksand Strand

 

Äventyr & avkoppling i drömmiga Dalarna

Till Dalarna och Leksand Resort tar ni er enkelt med bil eller tåg, och när ni är på plats har ni allt inom räckhåll. Här finns massor av roliga aktiviteter för hela familjen, skön avkoppling och sevärdheter runt knuten.

På campingområdet har ni tillgång till både sandstrand och pool, restaurang, butik, kiosk, lekplatser och minigolfbana. Framåt kvällen bjuder Leksand Resort på familjeunderhållning med både minidisco och kvällsshow med Billy Bäver. Om ni inte vill grilla själva kan ni boka grillbuffé på restaurangen.
Runt hörnet har ni Leksand Sommarland, motionsspår och strandpromenaden in till Leksands mysiga centrum. Det finns mycket att se och göra med barn runt omkring i Dalarna, och från Leksand är det nära till många fina utflyktsmål.

 

Bo bekvämt i färdiguppställd husvagn med möblerad altan

I de färdiguppställda husvagnarna från Kabe bor ni mysigt och bekvämt. Det finns sovplats för upp till fyra personer, matplats, smarta förvaringsutrymmen och pentry. Utanför har ni egen altan med bord och stolar. Vid Kabebyn ligger servicehus i toppskick, lekplats och eldplats.

Gå till bokningskalendern

 

Boka boendepaket

Boende i Kabebyn kan bokas under perioden 15 juni–11 augusti 2024, och du väljer själv om du vill boka 1, 2 eller flera nätter.. Om du väljer något av våra paketerbjudanden ingår inträde till Leksand Sommarland med 50 % rabatt.

Säkra sommarens familjeäventyr och boka idag!

Se aktuella paket & erbjudanden