Boka nu

Vaktmästare

Som Hjälpvaktmästare arbetar du främst på Leksand Strand men även arbete på Leksand Sommarland kan förekomma. Arbetet är förlagt över morgon, dag och eftermiddag samt natt.

Du är engagerad och ansvarsfull i ditt jobb samt brinner för dina arbetsuppgifter. Du trivs i en miljö med att ta egna initiativ. Arbetet passar dig som är noggrann och ordningsam. Det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för såväl våra gäster som medarbetare.

Under dagtid ligger fokus på enklare vaktmästaruppgifter och att vara våra ordinarie vaktmästare behjälplig. Som hjälpvaktmästare och ansvarar du även för att bl.a. hantera gästrelaterade ärenden och svara på frågor från både gäster som medarbetare. Därför är det viktigt att du håller dig uppdaterad kring den senaste informationen.

Under nattetid kommer din huvudsakliga arbetsuppgift främst vara att säkerställa att det är lugnt och tyst på campingen efter klockan 23.00 samt vid behov upplysa gästen om vilka regler som gäller på Leksand Resort. Utöver bevakningsarbetet kommer du även arbeta med vaktmästeri- och, receptionistsuppgifter, problemlösningar, renhållning etc.
Viktigt att du är trygg i din roll med att upprätthålla lugn och ordning på campingen samt kunna hantera konflikter och klagomål om sådant skulle uppstå. Arbetet ställer även krav på effektivitet och flexibilitet då det kan uppstå oförberedda arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta under stundtals högt tempo. Eftersom det förekommer kvälls- och nattarbete ska du kunna arbeta kvälls- och nattetid utan större förhinder.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom bevakningsarbete och vaktmästeri eller att du har arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare samt har ett intresse för att utvecklas. Det är även meriterande om du har goda språkkunskaper i engelska, danska och norska.

 

Arbetstid

ca 35 tim / veckan

Minimiålder för tjänsten

25 år

Dina kvalifikationer

B-körkort är ett krav

Anställningsperiod

Kan variera men generellt under perioden 17/6 – 13/8

Arbetsschema

Arbetstiderna kommer variera enligt ett rullande schema där du antingen arbetar kl. 07-18 eller nattpass mellan kl. 17-02

Lön

Enligt avtal

Arbetsplats

Leksand Strand

Ansökan

Kontakta Emelie Lehnberg
emelie.lehnberg@leksandstrand.se