Boka nu

Vi är nominerade till Årets företag!

Vi känner oss riktigt glada och stolta över att Leksand Resort är nominerad till Dalarna Business utmärkelse Stjärnan i kategorin Årets företag. Motiveringen lyder:

 

Med lek i sinnet och en stor känsla för service har företaget lyckats skapa en av Dalarnas största turistattraktioner. Med inriktning på det lokala har man även breddat företaget med verksamheter som gör bygden attraktiv för barn och vuxna. Här finns hela paketet med aktiviteter, boende och mat för både sommar och vinter.

 

Vi sträcker lite extra på oss och konstaterar att det är fantastiskt att jobba i ett företag som visat så god utveckling och med fantastiska medarbetare som alltid gör sitt yttersta. Vinnaren tillkännages i samband med Stjärngalan 2020 den 30 januari och tills dess håller vi tummarna.

 

Årets företag Leksand Resort

 


 

Årets företag kännetecknas av utveckling, nytänkande och god ekonomisk tillväxt. Företaget är ett föredöme såväl lokalt som regionalt, visar engagemang i samhällsfrågor och följer samhällets etiska normer och värderingar. Läs mer om utmärkelsen stjärnan här