Fira påsklov i Leksand Dalarna

DALAPÅSK
Ta med familjen till Leksand och ta vara på påsklovet i vackra Dalarna. Här i Siljansbygden där den värmande vårsolen ligger mot rödtimrade stugväggar kan ni ta er tid att umgås, njuta och ha kul.

Kurbits

Erbjudande

Bo 3 nätter – betala för 2!

BOKA PAKET


Påsklovsaktiviteter för både barn & vuxna i Leksand

I närheten av våra anläggningar finns bland annat möjlighet till utförsåkning med slalom och snowboard, skridskoåkning, långfärdsskridskor, längdskidåkning och att hyra skoter.

Ta en uppfriskande promenad i vårsolen längs med Strandpromenaden som sträcker sig från Leksand Strands stugbyar ända in till kajen i Leksand. Väl inne på Noret, som utgör Leksands centrum, passar ni på att botanisera i butikerna.

Upplev även kulturutbudet och besök bland annat Käck och Hedbys smedja för närmare kontakt med genuint svenskt hantverk. Känn värmen alstras från det glödheta smidet och se traditionell smidestillverkning på nära håll. Fortsätter ni på vägen mot Siljansnäs kan ni kliva in i en värld av tidlöst vackra mönster från Jobs textilhantverk. Passa även på att besöka kalligrafen och designern Ylva Skarps showroom i Leksand.

Fyll påskägget med godsaker från Siljans Konditori

Ta med familjen till Siljan och prova caféets populära söndagsbrunch. Passa också på att köpa med er choklad och andra godsaker att fylla påskägget med.

Kika på påskerbjudanden från Siljans Konditori

Påsk Siljans Konditori

Mat & dryck

Siljans Konditori

Bageri, konditori, servering och galleri. Frukost, lunch, fika och söndagsbrunch.

LÄS MER

Tegera Arena

Lunch vardagar 11.00-14.00 samt hockeymenyer matchdagar från 2 timmar innan nedsläpp.

LÄS MER

Korstäppan

Frukost alla dagar och middag ons-lör 18-21. Serverar smårätter på råvaror i säsong.

LÄS MER

Kalender

SE VAD SOM HÄNDER UNDER PÅSKLOVET

sv Swedish
X