Fira påsklovet i Leksand

Ta med familjen till Leksand och ta vara på påsklovet i vackra Dalarna. Här i Siljansbygden där den värmande vårsolen ligger mot rödtimrade stugväggar kan ni ta er tid att umgås, njuta och ha kul.

Påsktips i Leksand

Påsklov i Leksand bjuder på skidåkning i barnvänliga skidanläggningen Granberget (om snön ligger kvar), Japansk filmfestival, brett aktivitetsutbud i Siljansvallens sporthallar samt god påskmat på Moskogen och påskgodis från Siljans Konditori.

Besök Naturrum

Lär er mer om Dalarnas djur, natur och geologi på Naturrum i Siljansnäs. Här kan barnen göra allt ifrån att mata fisken Harry till att lyssna på vargens yl. I barnhörnan kan de spela spel och rita.

Japansk filmfestival

Under påsklovshelgen den 23 april är det återigen dags för Japansk Filmfestival i Leksand på Visir bio. Upplev Japansk kvalitetsfilm när den är som bäst.

Varva med padel

Varva skidåkningen med att utmana familj och vänner på padelmatch. Nu finns ytterligare en sprillans ny Padelhall endast ett stenkast från Leksand Strand.

Rymliga familjestugor

I Tallbacken 2 med utsikt över Siljan finns rymliga familjestugor med 3 sovrum, 8+2 bäddar, fullt utrustade kök, WiFi och dessutom en värmande bastu.

Påskkalender

Se vad som händer i Leksand under påsklovet

sv Swedish
X