Sommarlov i Leksand i hjärtat av Dalarna

Bästa sommarlovet hittar du i Leksand och på Sommarland. På midsommardagen slår vi upp portarna till vår actionfyllda äventyrspark med vattenland, motorland, karuseller och hisnande utmaningar. Boka något av våra boendepaket och få en fullspäckad upplevelse på Sveriges roligaste familjeresort mitt i Dalarna.

Kurbits

Bästa sommarlovet på Leksand Sommarland

Ett besök på Leksand Sommarland är en höjdpunkt för familjen i sommar. Här får ni tillsammans utforska över 40 olika attraktioner. Upplev allt som parken har att erbjuda som att åka nedför kittlande vattenrutschbanor, studsa runt i Jump Park, utmana varandra på Wipeout Siljan, testa prickfärdigheten i Laser Tag, kasta er ut för Zipline-banan och mycket mycket mer.

Boendepaket på Leksand Strand

Bo i stuga, husvagn, husbil, tält eller glampingtält

På Leksand Strand kan du välja mellan boende i allt från ombonade stugor med alla bekvämligheter, till enklare campingstugor, lyxiga glampingtält och fina campingplatser med utsikt över Siljan. I sommarlandspaketen ingår 2-dagars entrébiljetter till parken. På kvällen väntar Minidisco med Billy Bäver, fartfylld familjeshow och vår populära grillbuffé. Läs mer om våra Sommarlandspaket och boka idag.

 

Paket & erbjudanden

Midsommarweekend
Camping
Leksand Strand

Midsommar camping

1 195 kr

Midsommar­weekend
Stuga
Leksand Strand

Midsommar stuga

Fr. 2 795 kr

Sommarlandspaket
camping
Leksand Strand

Sommarlandspaket
Camping

Fr. 2 345 kr

Sommarlandspaket stuga
Leksand Strand

Sommarlandspaket
Stuga

Fr. 2 695 kr

Superdealen camping
Leksand Strand

Superdealen
Camping

Fr. 1 320 kr

Superdealen stuga
Leksand Strand

Superdealen
Stuga

Fr. 1 595 kr

Mat & dryck

Siljans Konditori

På sommarlovet befolkas uteserveringen vid Siljans Konditori av fikasugna turister och lokalbor. Besök denna cafépärla som under sommarmånaderna erbjuder dagens lunch, fräscha sommarsallader, färska frukostfrallor, förtjusande bakverk, egentillverkad italiensk gelato och nybakta hamburgerbröd till grillningen.

LÄS MER

Strands restaurang

Vid Siljans strand ligger Leksand Strands restaurang som under sommarmånaderna erbjuder frukost, lunch och grillat på buffé samt pizza och à la carte. På scenen bjuds det på underhållning med minidisco och färgsprakande familjeshower.

LÄS MER

Korstäppans restaurang

I Korstäppans vackra trädgård serveras dagens lunch, och varje kväll kan du njuta av somriga smårätter på säsongens råvaror. Titta närmare på menyerna och boka bord på Korstäppan.

LÄS MER

Kalender

sv Swedish
X