Sportlov i Leksand

13 FEBRUARI – 5 MARS
Den välkomnande atmosfären och breda utbudet av sportiga vinteraktiviteter gör Leksand till en kanondestination för sportlovet. På Leksand Strand finns ett brett urval av rymliga familjestugor och närhet till flera skidanläggningar. Välkommen till ett sportigt lov i Dalarna!

Boka stuga med 10% rabatt

Sportlovstips

Sportlov i Leksand bjuder på skidåkning i barnvänliga skidanläggningen Granberget, fina längdspår, is på Siljan, brett aktivitetsutbud i Siljansvallens sporthallar och smakfulla upplevelser på Siljans Konditori.

Varva med padel

Varva skidåkningen med att utmana familj och vänner på padelmatch. Nu finns ytterligare en sprillans ny Padelhall endast ett stenkast från Leksand Strand.

Mer alpint inom räckhåll

Mer alpina äventyr når du inom räckhåll med bil. Bjursås Ski Center ligger ca 40 min från stugan och Romme Alpin når du på ca 50 min. Perfekt för dig som vill ha variation.

Rymliga familjestugor

I Tallbacken 2 med utsikt över Siljan finns rymliga familjestugor med 3 sovrum, 8+2 bäddar, fullt utrustade kök, WiFi och dessutom en värmande bastu.

Fler Leksandstips

Efter skidåkning finns det mer att upptäcka i Leksand. Sportlovsbio på Visir, slädturer på Myrbacka gård och konsthantverk på Stationsgatan.

Sportlovsaktiviteter

Leksand bjuder på många sportiga aktiviteter för dig som vill röra på dig. Längd- och utförsåkning i Granberget samt padel, gym, gruppträning och simning i träningshallarna runt Siljansvallen strax intill Leksand Strand.

VINTER
Aktiviteter

Utförsåkning

VINTER
Aktiviteter

Längdspår

ÅRET RUNT
Aktiviteter

Padel

Mysiga familjestugor

På Leksand Strand finns ett brett utbud av stugor till både den lilla och stora familjen. Våra största stugor i Tallbacken 2 har 3 sovrum, 8+2 bäddar, fullt utrustade kök, WiFi och dessutom en värmande bastu.

ÅRET RUNT
Tallbacken 1 | 6+2

Tallbacken 1

Fr. 1 650 kr/dygn

ÅRET RUNT
Tallbacken 2 | 8+2

Tallbacken 2

Fr. 2 090 kr/dygn

ÅRET RUNT
Strandbyn | 4+2

Strandbyn

Fr. 2 200 kr/dygn

Kalendarium

Här ser du tips på vad som händer i Leksand och närområdet under Sportlovet


Boka bästa sommarlovet redan nu

SÄKRA FAVORITBOENDET TILL SOMMAREN

LÄS MER OCH BOKA

Leksand ResortLeksand Resort
4.3 Stars - Based on User Reviews

sv Swedish
X