Fira sportlovet i Leksand

BOKA PAKET

Ta vara på sportlovet

Ta med familj och vänner till Leksand i Dalarna för ett aktivt sportlov med boende, mat och dryck av det gedigna slaget.

Sportlovsaktiviteter i Leksand

Den välkomnande atmosfären och utbudet av njutbara vinteraktiviteter gör Leksand i Dalarna till en kanondestination för sportlovet. Skidanläggningen Granberget ligger endast ca 18 km från Leksand centrum. Denna mycket omtyckta familjebacke har fem nedfarter, två släpliftar och en gratis barnlift. Här finns skiduthyrning, skidskolor, restaurang och grillplats.

Intill Leksand breder istäckta Siljan ut sina vidder och lockar till sköna turer på spark, långfärdsskridskor eller längdskidor, liksom pimpelfiske och uppfriskande promenader. Ett tips är att stanna till på Siljans konditori och fylla picknickkorgen med nygräddade bullar och rykande choklad.

Läs mer om vilka vinter- och sportlovsaktiviteter Leksand har att erbjuda.

Sportlovspaket


PISVÄRT BOENDE PÅ LEKSAND STRAND
Ta ett par svängar i skidbacken eller några varv i längdspåren. Ta in utsikten när du promenerar längs med Siljans strand. Grilla över öppen eld på Granberget och njut av en kopp varm choklad i solen. Simma några bassänglängder i Leksandshallen och koppla av en stund i bastun. Ta del av vad Leksand med omnejd har att erbjuda, och avsluta dagen med en god natts sömn i sköna sängar i stugbyn Tallbacken på Leksand Strand.

Njut av härlig skidåkning

BOKA PAKET

Vinterpaket på Korstäppan

GÄLLER ÄVEN UNDER SPORTLOVET
Njut av vinterdagar med härlig skidåkning, bad och bastu. Granbergets skidanläggning i Leksand erbjuder fina förhållanden i både pister och spår. Här finns förstklassiga längdskidspår för såväl klassiskt som skate, och dessutom elljusspår för kvällsåkning. För dig som föredrar utförsåkning finns fem nedfarter som är öppna för både dag- och kvällsåkning. På Korstäppan har vi även sparkar för utlåning om du vill ta en tur på Siljan. Avsluta dagen med en utomordentlig middag där du väljer smårätter från vår middagsmeny. Efter nattens välgörande sömn vaknar du upp till en generös frukostbuffé.

Vackra vinterdagar i Leksand

BOKA VINTERPAKET

Läckra smårätter på Korstäppans Herrgård på Sportlovet

Njut av olika smårätter från Korstäppans middagsmeny. Här står råvaran och smakupplevelsen i fokus. Matinfluenserna är såväl svenska som internationella, men med tonvikt på lokala råvaror och kärlek till svenska mattraditioner. Boka bord och inled kvällen med en fördrink i den trivsamma herrgårdssalongen.

Välj flera favoriter

LÄS MER & BOKA BORD
sv Swedish
X