Ta vara på sportlovet

Ta med familj och vänner till Leksand i Dalarna för ett aktivt sportlov med boende, mat och dryck av det gedigna slaget.

Kurbits

Sportlovsaktiviteter i Leksand

Den välkomnande atmosfären och utbudet av njutbara vinteraktiviteter gör Leksand i Dalarna till en kanondestination för sportlovet. Skidanläggningen Granberget ligger endast ca 18 km från Leksand centrum. Denna mycket omtyckta familjebacke har fem nedfarter, två släpliftar och en gratis barnlift. Här finns skiduthyrning, skidskolor, restaurang och grillplats.

Intill Leksand breder istäckta Siljan ut sina vidder och lockar till sköna turer på spark, långfärdsskridskor eller längdskidor, liksom pimpelfiske och uppfriskande promenader. Ett tips är att stanna till på Siljans konditori och fylla picknickkorgen med nygräddade bullar och rykande choklad. Läs mer om vilka vinter- och sportlovsaktiviteter Leksand har att erbjuda.

Prisvärt boende på Leksand Strand

Ta ett par svängar i skidbacken eller några varv i längdspåren. Ta in utsikten när du promenerar längs med Siljans strand. Grilla över öppen eld på Granberget och njut av en kopp varm choklad i solen. Simma några bassänglängder i Leksandshallen och koppla av en stund i bastun. Ta del av vad Leksand med omnejd har att erbjuda, och avsluta dagen med en god natts sömn i sköna sängar i stugbyn Tallbacken på Leksand Strand. Se och boka sportlovspaket på Leksand Strand.

Paket & erbjudanden

PRISVÄRDA BOENDEPAKET I LEKSAND

Leksand Strand

Weekend

Fr. 2 995 kr

Mat & dryck

Siljans Konditori

Bageri, konditori, servering och galleri. Här serveras frukost, lunch, fika och söndagsbrunch. Passa på att köpa med nybakat bröd hem.

LÄS MER

Tegera Arena

Lunch vardagar 11.00-14.00 samt hockeymenyer matchdagar från 2 timmar innan nedsläpp.

LÄS MER

Korstäppan

Njut av olika smårätter från Korstäppans middagsmeny. Här står råvaran och smakupplevelsen i fokus. Matinfluenserna är såväl svenska som internationella, men med tonvikt på lokala råvaror och kärlek till svenska mattraditioner. Boka bord och inled kvällen med en fördrink i den trivsamma herrgårdssalongen.

LÄS MER

Kalender

SE VAD SOM HÄNDER UNDER SPORTLOVET

sv Swedish
X