Sportlov i Leksand

VECKA 7 – VECKA 9
Den välkomnande atmosfären och breda utbudet av sportiga vinteraktiviteter gör Leksand till en kanondestination för sportlovet. Välkommen till ett sportigt lov i Dalarna!

Sportlovstips

Sportlov i Leksand bjuder på skidåkning i barnvänliga skidanläggningen Granberget, fina längdspår, is på Siljan, brett aktivitetsutbud i Siljansvallens sporthallar och smakfulla upplevelser på Siljans Konditori.

Varva med padel

Varva skidåkningen med att utmana familj och vänner på padelmatch. Nu finns ytterligare en sprillans ny Padelhall endast ett stenkast från Leksand Strand.

Mer alpint inom räckhåll

Mer alpina äventyr når du inom räckhåll med bil. Bjursås Ski Center ligger ca 40 min från stugan och Romme Alpin når du på ca 50 min. Perfekt för dig som vill ha variation.

Rymliga familjestugor

I Tallbacken 2 med utsikt över Siljan finns rymliga familjestugor med 3 sovrum, 8+2 bäddar, fullt utrustade kök, WiFi och dessutom en värmande bastu.

Stughotellet Moskogen

Bo som på hotell fast i stuga på vår systeranläggning Moskogen. Här ingår frukost, handdukar, lakan och slutstäd när du bokar hotellstuga.

Sportlovstips från Siljan

Ta en paus från skidåkningen och ladda med värmande choklad, nygräddade bullar, smarriga semlor och avsluta veckan med en söndagsbrunch.

Fler Leksandstips

Efter skidåkning finns det mer att upptäcka i Leksand. Sportlovsbio på Visir, slädturer på Myrbacka gård och konsthantverk på Stationsgatan.

Sportlovskalender

Se vad som händer i Leksand under Sportlovet

sv Swedish
X