Jobba hos oss

Som anställd på Leksand Resort får du följa med oss på en spännande resa inom en intensiv och snabbt växande bransch. Här får du minnen för livet och många nya vänner och kollegor. Vi erbjuder en bra webbutbildning inför din anställning så att du får bästa möjliga förberedelse inför dina kommande arbetsuppgifter. Och givetvis får du en unik och gedigen erfarenhet inom serviceyrket. Vi kan lova dig att ingen dag kommer vara den andra lik och att du kommer uppleva många roliga och intressanta möten med gäster och kollegor. Vi ser fram emot din ansökan!

Sommarjobb 2022

Nu kan du söka sommarens tjänster.

Trivselvärd

Jobba som trivselvärd på Leksand Sommarland. Läs om den lediga tjänsten & vad som krävs - ansök idag om du tror det passar dig. Hoppas vi ses i sommar!

Höghöjdsvärd, Team 7

Jobba som säkerhetsvärd på Leksand Sommarland. Läs mer om den lediga tjänsten & vad som krävs - ansök idag om du tror det passar dig. Hoppas vi ses i sommar!

Receptionist Team 15

Som receptionist på vår camping och stugby Leksand Strand arbetar du huvudsakligen med gästbemötande, in- och utcheckning, bokning, telefon och mail kommunikation, kassahantering samt information till gäster och övriga kollegor.

Om Leksand Resort

Leksand Resorts affärsidé är att erbjuda sina gäster kvalitativa upplevelser inom boende, aktiviteter samt mat och dryck. Bolaget bildades 2007 och består idag av Leksand Strand – boendeanläggning med 222 stugor och 450 campingplatser, Leksand Sommarland – äventyrspark och vattenland, Moskogen – hotell, restaurang och konferens samt Mat vid Siljan – restaurang och cateringverksamhet. 2019 omsatte bolaget 121 MSEK.

sv Swedish
X