Jobba hos oss

Som anställd på Leksand Resort får du följa med oss på en spännande resa inom en intensiv och snabbt växande bransch. Här får du minnen för livet och många nya vänner och kollegor. Vi erbjuder en bra webbutbildning inför din anställning så att du får bästa möjliga förberedelse inför dina kommande arbetsuppgifter. Och givetvis får du en unik och gedigen erfarenhet inom serviceyrket. Vi kan lova dig att ingen dag kommer vara den andra lik och att du kommer uppleva många roliga och intressanta möten med gäster och kollegor. Vi ser fram emot din ansökan!

Lediga tjänster

Ansvarig lokalvård

Är du en handlingskraftig och lösningsorienterad person med ett gott öga för detaljer som alltid sätter gästens upplevelse i första rummet? Då kan du vara den vi söker.

Sommarjobb 2022

Nu kan du söka sommarens tjänster.
Sista ansökningsdatum är 31 mars 2022

Serveringsbiträde, Restaurang Oasen, Team 23

Jobba i Restaurang Oasen, Leksand Sommarland. Läs mer om den lediga tjänsten & vad som krävs - ansök idag om du tror det passar dig. Hoppas vi ses!

Bli en del av vårt nya Food Court-team, Team 28

Jobba som serveringsbiträde på Leksand Strand. Läs mer om den lediga tjänsten & vad som krävs - ansök idag om du tror det passar dig. Hoppas vi ses!

Butiksbiträde Minilivsbutiken, Team 25

Jobba i Minilivsbutiken Leksand Strand. Läs mer om den lediga tjänsten & vad som krävs - ansök idag om du tror det passar dig. Hoppas vi ses!

Entrévärd, Team 5

Jobba som entrévärd på Leksand Sommarland. Läs mer om den lediga tjänsten & vad som krävs - ansök idag om du tror det passar dig. Hoppas vi ses i sommar!

Om Leksand Resort

Leksand Resorts affärsidé är att erbjuda sina gäster kvalitativa upplevelser inom boende, aktiviteter samt mat och dryck. Bolaget bildades 2007 och består idag av Leksand Strand – boendeanläggning med 222 stugor och 450 campingplatser, Leksand Sommarland – äventyrspark och vattenland, Moskogen – hotell, restaurang och konferens samt Mat vid Siljan – restaurang och cateringverksamhet. 2019 omsatte bolaget 121 MSEK.

sv Swedish
X