Jobba på Leksand Resort

VI SÖKER FLER HÄRLIGA KOLLEGOR

Välkommen till vår ansökningssajt!

Varje år kommer ca 400 000 gäster till oss och det är vårt jobb att tillsammans ge våra besökare bästa möjliga service och att ständigt överträffa deras förväntningar. Vår vision ”Största möjliga upplevelse för alla” ska genomsyra hela verksamheten. Från bemötandet mot kollegorna, i entrékassan på Sommarland, via middagsupplevelsen på någon av våra caféer och restauranger till utcheckning från Strand. Där har du som anställd hos Leksand Resort en mycket viktig uppgift att med fingertoppskänsla och ett helhetstänk ta hand om våra gäster och medarbetare så att deras upplevelse blir den där lyckoträffen som överträffar allt.

Som anställd på Leksand Resort får du följa med oss på en spännande resa inom en intensiv och snabbt växande bransch. Här får du minnen för livet och många nya vänner och kollegor. Vi erbjuder en grundlig webbutbildning samt en praktisk utbildning inför din anställning så att du får bästa möjliga tänkbara förberedelse inför dina kommande arbetsuppgifter. Och givetvis får du en unik och gedigen erfarenhet inom serviceyrket. Vi kan lova dig att ingen dag kommer vara den andra lik och att du kommer få uppleva många roliga och intressanta möten med gäster och kollegor. Men allt börjar med din egen inställning till arbetet och vad du vill uppleva!

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER


Har du frågor kring personalområdet på Leksand Resort är du välkommen att kontakta Bemanning på 0247 – 299 234 eller via e-mail: jobba@leksandresort.se

sv Swedish
X