Boendealternativ

FÖR ALLA PRISNIVÅER

Logi

På Leksand Resort kan vi erbjuda många olika boendealternativ så att ni finner just det boendet som passar er grupp. En av våra styrkor är att prisbilden blir mycket bättre då ni kan bo många i ett hus. Vill gruppen bo riktigt billigt kan vi få in upp till åtta personer i våra största hus på Tallbacken. Vi lovar att totalpriset hos oss blir mycket lägre än om ni lägger er konferens på ett traditionellt konferenshotell.

Leksand Strand – Strandbyn

I Strandbyn bor ni i våra mest attraktiva och modernaste stugor med alla bekvämligheter. Ni har en fantastisk utsikt över Siljan och den fina Strandpromenaden. Stugorna har en öppen planlösning, ett charmigt sovloft och en terrass på hela 48 kvm. Här finns kök med kyl/frys, micro, diskmaskin, wc/dusch, bastu, kabel-TV och WiFi.
Pris från 1.595 kr/dygn (ca 265 kr/person)


Leksand Strand – Björkbyn

Björkbyn består av nybyggda, moderna parhus. Här finns kök med kyl/frys, micro, diskmaskin, wc/dusch, kabel-TV och WiFi.
Pris från 1.195 kr/dygn (ca 199 kr/person)


Leksand Strand – Tallbacken

Är ni en stor grupp rekommenderar vi Tallbacken med totalt 560 bäddar fördelat på 70 lägenheter. Här har ni kök med kyl/ frys, micro, diskmaskin, wc/dusch, bastu, kabel-TV och WiFi.
Pris från 1.195 kr/dygn (ca 149 kr/person)


Leksand Strand – Leksandsbyn

Leksandsbyn består av 37 timrade stugor i äldre charm och dalastil, med livskvalité in på knuten. Varje stuga har vardagsrum med pentry, wc/dusch, öppen spis, kabel-TV och terrass.
Pris från 595 kr/dygn (ca 119 kr/person)


Leksand Strand – Söderbacken

I Söderbacken har vi 10 parhus ovanför poolområdet. Varje lägenhet har allrum med soffa, matplats, pentry, wc/dusch, kabel-TV och WiFi.
Pris från 795 kr/dygn (ca 199 kr/person)


Korstäppans Herrgård

Vill ni bo riktigt lyxigt kan vi erbjuda hotellrum på närliggande Korstäppans Herrgård. (4 stjärnor enligt Visita). Herrgården byggdes i början av förra seklet och är Leksands äldsta hotell med en lång anrik historia. Alla rummen är charmigt och unikt inredda i klassisk herrgårdsstil.
Pris från 590 kr/person

Logi

sv Swedish
X