Serveringsbiträde

Nu söker vi förstärkning i samband med SHL-säsongen 21/22.

Om oss

Mat vid Siljan AB driver, förutom cateringverksamhet, restaurangerna på Tegera Arena, Leksand Sommarland och Leksand Strand samt Siljans Konditori. Tillsammans serverar vi cirka 800 000 matgäster per år.

Din roll

Vi söker dig som vill jobba extra som serveringsbiträde under SHL-säsongen 21/22. Som person vill vi gärna att du är serviceinriktad, lyhörd gentemot medarbetare och kunder, intresserad och har en stark drivkraft. Det är viktigt att du är en person som har lätt för att samarbeta, är flexibel samt klarar av ett högt tempo.

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete.

Observera att du måste vara minst 16 år

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbete i ett team med en eller flera medarbetare. Arbetsuppgifterna kan variera men handlar främst om att servera eller att stå i bar. Det ska finnas engagemang och intresse för att tillgodose kundernas behov samt en vilja och rätt inställning för att skapa den bästa service för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Timanställning

Lön: Enligt avtal

Arbetsgivare: Mat vid Siljan AB

Arbetsplats: Tegera arena

Sista ansökningsdag: Löpande

Ansök: Är du den vi söker? Skicka in ansökan till kristina.hedman@matvidsiljan.se med bifogat CV och personligt brev och ange ”Jobbansökan Serveringsbiträde” i ämnesraden.

sv Swedish
X