Om Leksand Resort

Leksand Resort bildades 2012 och är moderbolaget till Leksand Sommarland, Leksand Strand, Mat vid Siljan och Moskogen hotell och restaurang.

Leksand Sommarland

Upplevelseparken Leksand Sommarland har sedan startade 1984 blivit en av Dalarnas största turistattraktioner och ett populärt besöksmål för barnfamiljer från hela landet. Nöjesparken har cirka 150 000 besökare varje år.

LÄS MER

Leksand Strand

Boendeanläggningen Leksand Strand är en av Dalarnas största campingar med plats för upp till 3 000 boendegäster per dag fördelat på 400 campingplatser, 222 stugor och 18 glampingtält. Anläggningen har fem stjärnor enligt SCR.

LÄS MER

Moskogen

Moskogen är en anrik anläggning som tagit emot gäster sedan början av 1950-talet och består idag av en hotellverksamhet med ett 40-tal stugor och totalt 110 bäddar samt konferens- och restaurangverksamhet med kapacitet för upp till ca 250 gäster.

LÄS MER

Mat vid Siljan

Restaurangverksamheten bedrivs inom Mat vid Siljans regi. Det innefattar restaurangerna på Tegera Arena, Leksand Strand, Leksand Sommarland, Moskogen samt Siljans Konditori. Utöver detta bedrivs även en omfattande cateringverksamhet.

LÄS MER
sv Swedish
X