Siljans bageri

Vi bär på en över 100 år lång bageritradition som vi är mycket stolta över, och som vi känner ett stort ansvar att förvalta på bästa sätt. För oss innebär det att vi gör allt vårt bröd och våra bakverk från grunden på väl utvalda råvaror. På grund av begränsade resurser kan vi inte baka alla sorter alla dagar. Vi utgår därför från ett bassortiment som vi sedan kompletterar.

Siljans matbröd

Vi tycker det är viktigt att göra vårt matbröd så nyttigt vi bara kan. Därför har vi ökat fullkornshalten och minskat på sockret i våra degar. Vi använder surdegar där den långsamma jäsprocessen bidrar till ett smakrikare och hälsosammare bröd med bättre hållbarhet. Vi hoppas att du ska gilla det lika mycket som vi. Bland våra matbröd hittar du bland annat bräck, levainbröd, bergakungen samt våra populära tekakor.

Kaffebröd

Precis som när det gäller vårt matbröd är vi väldigt noga med att bara ha de bästa råvarorna i alla våra kaffebröd. Här hittar du det mesta du kan önska dig: från klassiska kanelbullar, vetelängder och wienerbröd till mazariner, katalaner och toscabitar.

sv Swedish
X